2009. május 1., péntek

Győző igyekezett mindeki kedvében járni


Győző szakácsműsort indíthatna…


A Vacsoracsatában olyan profin mozgott Győzi, hogy akár szakácsműsort is indíthatna… Lássuk, vendégei hogyan értékelték főzőtudományát!


Celebek az előételről
Győző disznótoros levese mindenkinek kedvére volt. Soma a pontozásnál el is mondta, hogy ilyen finom és gazdag levest még soha életében nem evett. Úgy tűnik azonban, hogy Dánielnek nem lehet a kedvében járni: hiába készített a házigazda neki külön fogást, csak az otthonról hozott vacsoráját majszolgatta jóízűen.


Terítéken a főétel
Győző mindenkit lenyűgözött a főfogással, és olyan mennyiségű ételt tálalt vendégei elé, hogy azok szóhoz se jutottak az ámulattól és a jóllakottságtól!


Desszert után
A showman először maga sem hitte, hogy a desszert elnyeri majd vendégei tetszését, sőt, be is vallotta, hogy neki egyáltalán nem ízlett. A vendégei azonban ebben sem találtak hibát. Soma mindjárt el is kérte a túrós lepény receptjét, mert ahogy fogalmazott: ilyen könnyű kelt tésztát még soha nem evett.


A vacsora elfogyasztása után a vendégeket egy zenekar és Szabó Patrícia várta az alsó szinten, ahol jókedvűen, tánccal zárták az estét.

A pontozásnál Dániel kivételével mindenki megemlítette, hogy a hangulat és a házigazda igyekezete kifogástalan volt, csakúgy, mint a menü. A lantművész szerint azonban Győző vendéglátása a kivagyiságról szólt, így akarta éreztetni velük, hogy ő mennyivel jobb náluk, ezért csak 5 pontot adott vendéglátójának.
Soma, Éva, Mariann és Sándor azonban maximális pontszámmal jutalmazták Győző odaadását és szakácstudományát. Így összesen 45 pontja van.



Forrás: vacsoracsata.tv


Győzike receptjei ITT találhatóak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése