2009. május 1., péntek

Bárdosi főztje nem ért annyit, mint a Benkőé


Bárdosi főztje rosszabb Benkőénél?


Bár a birkózó otthona tisztább volt Benkőénél, a főztje alulmaradt a versenyben…
A csütörtöki Vacsoracsatában Bárdosi Sándor mutathatta be főzőtudományát. Tavaly már bizonyított: sztárvendégei akkor 36 pontra értékelték konyhában való ténykedését. Most azonban nem tudta hozni az elmúlt évi formáját, hisz tavalyi teljesítményét nem tudta felülmúlni.
S ami talán még többet elárul Sanyi konyhai teljesítményéről, az az, hogy még Benkő Dániel vacsorájánál is rosszabbat készített – legalábbis a vendégek pontozása szerint.

Győző egészen az előétel szervírozásáig azt hitte, Sándor jól megmutatja, milyen jól is főznek a férfiak, azonban hamar csalódnia kellett. Bár a felszolgált trópusi rákkoktél egyáltalán nem igényelt nagy főzőtudományt, csak egy kést, turmixot és konzernyitót, a házigazda nem épp a legjobbat hozta ki magából és a hozzávalókból.

Sándor a főételével sem javított a helyzetén, nem tisztította meg elég alaposan a sütésre szánt szárnyasokat. Soma meg is jegyezte, hogy a bébi csirkéjén több tollpihe volt, mint fűszer. A krumplipüréjével azonban még Győzőt is lenyűgözte.

Szerencsére a desszert az előző két fogáshoz képest egyenesen ötcsillagos ételkreáció volt. Győző azonban ebben is hamar hibát talált, a vacsorát pedig egy gyorsétteremi étkezéshez hasonlította.

Győző - Mariannal együtt - mindössze 5-5 pontot adott Sándornak. Dániel és Soma már nagylelkűbb volt: tőlük 6-6 pontot gyűjtött be. Évi még őket is felülmúlva, szeretetből 8 ponttal jutalmazta a birkózó főzőtudományát.

Sándornak így összesen 30 pontja van.

Forrás: vacsoracsata.tv


Bárdosi Sándor receptjei ITT találhatóak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése