2009. április 29., szerda

Benkő Dániel vendégei felkészülten érkeztek, mégis meglepődtek


Benkő konyhájánál még a dzsungel is tisztább?

Győző annyira ledöbbent Benkő otthonát látva, hogy legszívesebben kihívta volna az ÁNTSz-t.
A tavalyi Vacsoracsata vendégekkel szemben Dániel mostani vendégei egyáltalán nem várták, hogy bepillantást nyerjenek a népszerű lantművész hetvenhárom szobás kastélyába. Mindenki kicsit tartott, a vendégségtől, látván és hallván, hogy milyen viszonyok uralkodnak nála A vacsora ideje azonban mégis vészesen közeledett, és mire észbe kaphattak volna, máris Benkő ajtaja előtt találták magukat.

Évának percekbe telt, mire rászánta magát a küszöb átlépésére. A lakásból kiáramló szag mikor megcsapta az orrát, majdnem rosszul lett.

Győzi Beának köszönhetően tudta, mi vár rá, így vitt magával műanyag poharakat, nehogy úgy járjon, mint felesége, akinek herpesze lett a Benkőnél elköltött vacsora után.
Dániel előételként rengeteg finomságot szolgált fel, de hiába, mivel csak Soma, Mariann és Sanyi kóstolta meg. Éva és Győző nem merte még a kezébe se venni, mikor meglátta, hogy a kutyaszőrtől kezdve a bolti árcédulákig minden megtalálható a tányérjukon levő húson.

A főfogásból azonban már Sándor sem evett, és Soma is éppen hogy csak belecsipegetett, a desszertből pedig már csak Mariann falatozott.

A nem megfelelő tisztasági körülmények miatt Dánielt hárman nagyon lepontozták. Győző csak 3, Éva meg csak 4 pontot adott, és Sándor már 5 pontot adott. Mariann és Soma azonban 10-10 ponttal jutalmazta Dániel igyekezetét és házigazdájuk furcsa főzőtudományát.

Így összesen 32 pontja van az extravagáns lantművésznek.




Forrás: vacsoracsata.tv



Benkő Dániel receptjei ITT találhatóak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése