2009. április 7., kedd

Ábel Anita elhatározta megtanul főzni, a Vacsoracsatában a vendégei elégedettek voltak ...


Nem épp konyhatündér
A keddi Vacsoracsatában a Szomszédokból jól ismert Ábel Anita otthonába pillanthattak be a nézők.

Anita a forgatások előtt elárulta, egyáltalán nem tud főzni, sőt még a sütőhöz sem ért, mivel náluk a férje a konyhatündér. Azonban, mikor kiderült, hogy kisbabát vár, fejébe vette, ha törik, ha szakad, ő akkor is megtanul főzni, mert hogy nézne ki, ha a gyermeke suli után azt kérdezné, apu mi az ebéd?

Így Anita erőt vett magán, listát készített és elindult, hogy megvegye az alapanyagokat az esti vacsorához. Miután végzett a vásárlással, gyorsan hazarohant, megfőzött, szépen megterített és várta a vendégeit.

Rövid várakozás után a közkedvelt celebek megérkeztek Anitához, akiket egy kicsit rosszul érintett, hogy le kell venniük lábbelijüket. István Dani elárulta, a cipő levételnek köszönhetően tini discos filingje lett a vacsorának, amivel nem is lenne semmi gond, ha nem 28 év felettiek lettek volna a vendégek.

Az előételként felszolgált mediterrán ízelítők olyan jól sikerültek, hogy az elismert táncosnő figyelmen kívül hagyta diétáját és a többiekkel együtt jóízűen fogyasztotta az adagját.

A főételként (Tagliatelle al dente spenóttal) Anita egy nagyon egyszerű tészta ételt talált vendégeinek, ami ízre ugyan kitünő volt, azonban vetélytársai mégis megjegyezték ez nem igényelt nagy szakácstudományt.

A desszert (Dobálós szőlős fagyival) Andrea kivételével - neki túlságosan édes volt a sütemény tésztája - mindenkinek ízlett.

Anita pontjain látszik, vendégei meg voltak elégedve főztjével, mivel mindenki 9 pontot adott neki, így összesen 36 pontja van és jelenleg ő áll az első helyen.

Vajon sikerül Anitát István Dánielnek, Keleti Andreának vagy Falusi Mariannak megelőzni?




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése