2009. április 15., szerda

Nádas György ha nem is konyhatündér, humoros természetével levesz a lábáról mindenkit


Kötényt öltött a humorkirály
A szerdai Vacsoracsatában a humor nagyágyúja, Nádas György csillogtatta meg szakácstudományát.
György számára a nap nem csak a főzésről, hanem az illemhelyiség sűrű látogatásáról szólt, ugyanis Iringó menüsora egy kicsit megviselte a gyomrát. Szerencsére a vacsora előtti nagybevásárlásban ez nem zavarta meg.

A humorkirálytól mindenki zsíros magyaros ételeket várt, ám ez csak félig-meddig teljesült.

Terítékére éppúgy odafigyelt, mint az ételek elkészítésére és íz világára. Férfiasan elegáns, szolid hangulatú asztal várta az éhes celebeket.

Welcome drink-ként – Iringóhoz hasonlóan – György is pálinkát szolgált fel.

Az előétele (Lestyános kukoricakrém leves) finom volt, de nem krémes, hanem pépes állagú. Nóra szerint György a levest nem passzírozta át ezért nem volt krémes és gusztusos.

Főételével (Nádas Gyuri pulykamellfiléje gombaábrándokkal) azonban ellensúlyozta az előétel hibáit a házigazda. Olyan gusztusosan tálalta, hogy Ákos alig bírta kivárni, hogy megkóstolhassa.

A desszertként (Tökös-mákos palacsintabatyu) azonban nem azt a finomságot kapták a vendégek, amit vártak. Mivel a palacsinta helyett, réteslapos batyut szervírozott nekik a házigazda. Gyuri elárulta, ez azért történt, mert elfelejtet lisztet venni, így nem volt miből elkészíteni a palacsintát.

A konyhatündérnek nem nevezhető házigazda mindenkit levett lábáról mosolygós, humoros természetével, Ákostól 9 pontot, Nórától 8-at, Iringótól pedig 7-et kapott. Így összesen 24 pontja van, és jelenleg ő áll az első helyen.






Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése