2009. április 20., hétfő

Dombóvári Vanda megmutatta otthonát a Vacsoracsata nézőinek


Csárdás királynő lett Vandából
A hétfői Vacsoracsatában a nézők a Reggeliből jól ismert Dombovári Vanda lakásába tekinthettek be.
Vanda bebizonyította, ő nem csak a képernyőn, hanem a való életben is hiperaktív.

Vanda elárulta főzni még csak-csak, de sütni egyáltalán nem tud. Ennek ellenére lelkesen tüsténykedett a konyhában.

A reggeli népszerű háziasszonya bízott benne, ha nem is szakácstudományával, de a néptáncbemutatójával elkápráztatja vendégeit. Fejébe vette, hogy a bort a megszokottól eltérően fogja felszolgálni, vagyis a fején.

Pár órával a vendégek érkezése előtt Vanda megterített, szépen felöltözött, de nem akármilyen ruhát öltött magára, hanem népviseletet. Istvánék elárulták, ehhez a menüsorhoz ilyen ölözetet és dekorációt vártak a háziasszonytól.

A bohokás műsorvezető az előétel előtt kolbászos katonákkal etette vendégeit, amiből Anikó kivételével mindenki fogyasztott. Vanda nem tudta, de a bűvésznő vegetáriánus.

Az előétel (Paprika krémleves) Vágó István szerint isteni volt, Anikó szerint pedig különleges ízvilágú. Elárulta, a vacsora végén biztos elkéri Vandától a receptet és ő is elkészíti majd.

A főétel (Tárkonyos borjúpaprika tojásos nokedlivel) Istvánnak és Andrásnak nagyon ízlett, ám Zita és Anikó csak nokedlit evett.

A desszert (Aszalt szilvával töltött piskóta, fahéjas vaníliás szósszal) azonban már mindenkinek ízlett.

Vágó István szerint Vanda nagyon magasra tette a mércét és bízik benne, hogy a hét többi napján is ilyen jól fogják érezni magukat.

A népszerű műsorvezető pontjain is látszik, hogy vendégei nagyon jól szórakoztak nála. Anikó, András, István 7 pontra, Zita pedig 9-re értékelte Vanda vendégszeretét és szakácstudományát. Összesen 30 pontja van.

Vajon sikerül valakinek lekörözni Vandát pontjaival?




Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése