2009. április 9., csütörtök

Keleti Andrea megmutatta otthonát a Vacsoracsata nézőinek


Keleti Andi mintaanya
A csütörtöki Vacsoracsatában Keleti Andrea tökéletes életébe pillanthattak be a nézők.

Andi élete bármelyik amerikai sikrefilmben megállná a helyét, mert egyszerre példamutató anyuka, tökéletes feleség és ismert médiai személyiség. Odafigyel hírnevére, nem él kicsapongó életet, így nem ad okot a bulvárlapoknak, hogy szaftos sztorikat írjanak róla.

Ez a Vacsoracsata műsorában sem volt máskép, hiszen most is odafigyelt arra, hogy példamutatóan viselkedjen.

A vacsora elkészítésében Andreának kisfia segített, aki egy jó gyerekhez hűen, mindenbe belekóstolt és semmit sem tett úgy, ahogy anyukája kérte.

Az elismert táncosnál az este trópusi hangulatban zajlott. A karibi hangulat kedvéért mindenkinek készített egy orchidea virágkoszorút, amit a welcome drink előtt akasztott a nyakukba.

Ábel Anitának ezen az estén jobban fel volt vágva a nyelve, mint bármely eddigi vendéglátónál, ezért azt is szemrebbenés nélkül közölte Andival, hogy ő az előételként tálalt színes trópusi saláta helyett, szívesebben enne levest. A sikeres táncosnő, egy tökéletes háziasszonyhoz hűen, ebben a szituációban is jól helyt állt, mivel volt nála lefőzve húsleves és Anita kérésére felszolgálta.

Andi főétele (Töltött kacsamellek karamellizált gyümölcskörettel) hatalmas sikert aratott. Annyira ízlett a vendégeknek, hogy mind megették.

A desszert előtt felfedező túrára indultak a kíváncsi celebek, ahol megtalálták Andi fellépő ruháit. Mint a szeleburdi óvodások, amit csak tudtak magukra aggattak. Andi elárulta pont olyanok voltak, mint a 6 éves kislányának barátnői, mivel múlt hétvégén ők is így reagáltak, mikor beszabadultak a raktárhelyiségbe.

Miután maximálisan kijátszották magukat a „komoly” sztárok, leültek az asztalhoz, hogy elfogyasszák az őket megillető desszertet (Rizskoch baracklekvárral).

Andi az est végén elárulta, örül, hogy ilyen jó hangulatban telt a vacsora és bízik benne, nem ő lesz az utolsó.

Ettől Andinak nem kell tartani, mivel Istvántól 8 pontot, Marianntól és Anitától 9-et és Danitól pedig 10-et kapott. Összesen 36 pontja van, így jelenleg Anitával verseng az első helyért.

Vajon Falusi Mariannak sikerül több pontot bezsebelni, mint amennyi Anitának és Andinak van?




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT megtalálhatóak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése