2009. április 27., hétfő

Horváth Éva dzsungelhangulatot varázsolt a vacsorához


Szexi szakácsnő a Vacsoracsatában
Horváth Éva bebizonyította, hogy nemcsak szépségével, hanem főzőtudományával is könnyen férjet találhat magának.
Éva izgatottan várta a hétfő estét, hogy ismét együtt lehessen a Celeb vagyok, ments ki innen!-beli társaival. A szépségkirálynő már a Vacsoracsata első szériájában bebizonyította, hogy nemcsak a fodrászszalonokban és a bevásárlóközpontokban mozog otthonosan, hanem a konyhában is. Ám a hétfői vacsoránál mégsem az ételekre helyezte a hangsúlyt, hanem a dekorációra.

Otthonából igazi dzsungelparadicsomot varázsolt, a függönyeit pedig lepkékkel és csillagokkal díszítette. Hogy fokozza a hangulatot, vendégeit fűszoknyában várta és üdvözlésképpen pedig mate teával kínálta őket.

Előételként avokádókrémet szolgált fel pirítóssal, ami Győző kivételével mindenkinek ízlett. A showman szerint ilyen felvágós ételt nem esznek a romák, és ha ő ilyen fogást szolgálna fel a salgótarjáni barátainak, mindegyik éhes gyomorral rohanna haza.

A főételnél is hasonlókép megoszlott a vendégek véleménye: volt, aki nyersnek találta, más pedig az adag méretével és minőségével nem volt megelégedve. Az est vége felé aztán a Cool TV üdvöskéje felszolgálta kedvenc finomságát, nagymamája specialitását: a narancstortát, amit ugyancsak kritikusan értékeltek a szigorú celebek.

Éva teljesítményét Dániel 6, Soma és Győző 7-7, Mariann 8 és Sanyi 9 pontra értékelte, és így összesen 37 ponttal büszkélkedhet a csinos műsorvezető.




Forrás: vacsoracsata.tv


Horváth Éva receptjei ITT találhatóak


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése