2009. április 22., szerda

Vágó István a vendéglátó


Kötényt öltött Vágó István
A népszerű kvízmester rántottán kívül eddig, még semmilyen más ételt nem készített.
Vágó úr a bevásárlás és az ételkészítés során is igénybe vette a Legyen ön is milliomos mind három segítségét, sőt, a telefonost triplán felhasználta. Az elismert műsorvezető a nap folyamán bebizonyította, sokkal jártasabb a lexikonok között, mint egy közértben, és hamarabb megtalálna egy kopott régi könyvet a könytárban, mint a szűrőt a konyhájában.

Receptjét, vagy ahogy ő hívta: kottáját, egy percre sem engedte el a főzés során.

Mikor az éhes vendégek megérkeztek, István gyorsan az asztalhoz ültette őket, majd felszolgálta az előételt (Körtés spenótleves). Mindenki meglepetésére a krémleves kifogástalan volt. András szerint ez nem írható a házigazda számlájára, mivel olyan levest választott, amit bárki el tud készíteni.

Azonban a főétel (Tormás csirkemell almával és újhagymával) ehetetlenül sótlanra sikeredett. István szerint ez só nélküli étel, ebbe nem kell só, mert ha mégis kellett volna, akkor az benne lenne a receptben.

Azonban az est megleptése csak ezután következett, mivel a desszert (Cukkinis diós sütemény) sokak szerint kifejezetten finom volt. András elárulta kétségbeesett a főétel láttán, és azt hitte a desszert kétszer annyira rossz lesz, de sajnos be el kell ismernie még ha fáj is neki, nem lett rossz.

Miután befejezték az evést, a házigazda megkérte vendégeit, fáradjanak át a nappailba és karaokizzanak vele egyett. Zita elmondta sose gondolta volna, hogy a nagy Vágó Istvánnak saját karaoki felszerelése van.

A népszerű műsorvezető pontozásán nagylelkűek voltak a vendégek, mivel Vanda és Zita 9 pontot, András 8-at, Anikó pedig 7-et adott neki. Így összesen 33 pontja van, és jelenleg ő áll az első helyen.




Forrás: vacsoracsata.tv

Vágó István receptjei ITT találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése