2009. április 21., kedd

Debreczeni Zita otthonában járhattak a Vacsoracsata nézői


Úgy él, mint egy királynő
A keddi műsorban Debreczeni Zita mutatta meg szakácstudományát.
Zita nem először látható a képernyőn, mivel már annak idején is szerepelt szexi csábítóként A Kísértés című műsorban és bulizós fiatalként a Bajkeverőkben.

Az elismert modell azóta több külföldi munkán túl van már. Pár éves tapasztalata után úgy döntött, saját modelliskolást nyit és sikeres modelleket varázsol minden fiatalból.

A páratlan külsővel megáldott háziasszony már kora reggel elindult, hogy megvegye a vacsorához szükséges alapanyagokat. Egész nap a konyhában tüsténkedett, hogy finom keleti ételekkel etesse vendégeit. Zita minden egyes apró részletre odafigyelt. Terítéke maximálisan illett a menühöz, ruhája pedig a lakás színvilágához.

Vendégeit welcome drink-ként szakéval kínálta. Az előétel (Tofu leves zöldséggel) István szerint íztelen volt. Azt azonban elismerte, hogy ez nem Zita hibája, mivel a tofu alapból is íztelen.

A főétel (Sushi) István szerint egyáltalán nem volt laktató és inkább nevezné étvágygerjesztőnek, mint főfogásnak.

Zita olyan gusztusosan és szépen szervírozta a desszertet (Sült banán lichivel), hogy a vendégek percekig szóhoz sem jutottak az ámulattól.

A csinos házigazda az est végén elárulta, úgy érzi vendégei éhesen mentek haza és egy kicsit bánja, hogy japán különlegességeket és nem magyar ételeket készítetett nekik.




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése