2009. április 2., csütörtök

Farkasházi Réka leitatta vendégeit


Leitatta vendégeit Réka
A csütörtöki adásban a Barátok köztből jól ismert Farkasházi Réka otthonába pillanthattak be a nézők.

Rékát már egy jó ideje nem láthatták a nézők a képernyőn, azonban a Vacsoracsata kedvéért, még az otthonába is bepillantást engedett. Látható volt, hogy hol él és, hogy hol hajtja álomra fejét a szemefénye, Beni.

A szerdai adásban Zoltán Erika nagyon magasra tette a mércét, mivel olyan mexikói ételkülönlegességeket készített vendégeinek, amit nehéz volt felülmúlni. De a népszerű színésznő megpróbálta.

Welcome drink-ként egy ceglédi 51 fokos házi pálinkával kínálta vetélytársait, akiknek ezután, olyan jó kedvük lett, hogy alig bírtak enni.

Az előételhez (Füstölt kacsamell szeletek bivajmozzarellával) igaz nem kellett nagy szakácstudomány, ennek ellenére, mégis ízlett mindenkinek.

A főételtől (Narancsszószos kacsacombok pikáns pürével) nagyon félt Réka, mivel egyedül – a férje segítsége nélkül - még sosem sütött kacsát. Elárulta, úgy érzi, sokkal jobb kuktának, mint szakácsnak. De a végeredmény nem ezt igazolta, mivel olyan finom és guszta ételt tálalt vendégeinek, hogy mindent megettek.

A celebek a desszert előtt egy kicsit körbenéztek a népszerű színésznő rezidenciáján. A háznéző séta során Péter talált egy gitárt, amivel szerenádot adott a lányoknak. Bár jobban tette volna, ha énektudásával nem kérkedik, mivel olyan falsul énekelt, hogy Erika és Ágica nagyon kinevette.

Mielőtt nekiláttak volna a desszertnek (Illatos kuglóf gyümölcsökkel), megittak még egy-két pohárkával Réka 51 fokos házipálinkájából, így a vacsora végén pirospozsgás arccal távozott mindenki.

Azt nem tudni, hogy a házipálinkának vagy Réka főztjének köszönhetőn, de a vendégek nagyon elégedettek voltak az estével, ami a pontokon is látszott. Erika és Péter 9 pontot, Laci és Ágica 10-et adott a közkedvelt színésznőnek.

Rékának összesen 38 pontja van, amivel Erikát ugyan nem tudta megelőzni, de a tudálékos Pétert igen.




Forrás. vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése