2009. április 1., szerda

Zoltán Erika tökéletes háziasszony volt a Vacsoracsatában


A szerdai adásban a 90-es évek legsikeresebb énekesnőjének az otthonában tekinthettek be a nézők.

Bátran állíthatjuk, nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné vagy legalább egyszer ne táncolt volna Zoltán Erika dalaira. Hiszen ő volt a 90-es évek egyik legsikeresebb énekesnője.

A szerdai műsorból kiderült, pont olyan jó háziasszonynak is, mint énekesnőnek. Vendégeit lenyűgözte kedvességével és figyelmességével. Lakásában a celebek is otthon érezték magukat, mivel olyan szeretetteljes volt a légkör.

Erikától Péter magyaros vagy francia ételeket várt, ám helyette mexikóit kapott. A tökéletes vacsora kedvéért a népszerű énekesnő még poncsót is öltött és szombrérót tett fejére, hogy a mexikói hangulatot a terítéken kívül máshol is érezzék vendégei.

A welcome drink a mexikóiakhoz hűen tequila volt. Amit Réka egy kicsit erős kezdésnek talált, ám mégis megérte, mert megadta a kezdő lökést a hangulathoz.

Az előétel (Nachos) Péter szerint nem volt nagy durranás, mivel a nyomába sem érhet az ő drága langusztáinak. Ennek ellenére, mégis kért repetát, mert annyira ízlett neki.

A főétel (Csirkés fajitas) olyan jól sikerült, hogy a vendégek egy szem morzsát sem hagytak a tányérjukon. Réka elárulta a többieknek - míg a háziasszony a konyhában tüsténkedett -, hogy egy kicsit megijedt és úgy érzi, hogy lehet jobban járna, ha visszalépne, mert Erika menüsorát nehéz lesz felülmúlni.

A Barátok közt egykori sztárjának a félelme a desszertnél még jobban beigazolódott, mivel a népszerű énekesnő egy olyan kreatív finomságot készített (Meleg mediterrán gyümölcs saláta), amely bármelyik négycsillagos mexikói étteremben megállta volna a helyét. Péter bevallotta, ma este, ha akarna, sem tudna semmibe se belekötni, mivel olyan tökéletes háziasszony volt Erika.

A finom vacsora után a fiúk még táncórát is kaptak Erikától, hogy legyen mivel elkápráztatni a lányokat.

Erika úgy érzi, ő mindent megtett, hogy jó háziasszony legyen és a vendégei reakciójából neki az jött le, hogy jól érezték magukat. Bízik benne, ez pontjain is látszani fog, mert ha ezek után mégis az utolsó helyen végezne, egy kicsit csalódna.

Ettől azonban Erikának nem kell tartania, mivel Péter 9 pontja kivételével mindenkitől 10 pontot kapott. Így összesen 39 pontja van és jelenleg ő áll az első helyen.





Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése