2009. március 18., szerda

Benkő leszerepelt vendégei előtt a Vacsoracsatában


Dániel hiába akarta lenyűgözni szakácstudományával vetélytársait, őket csak a rendetlen legénylakás érdekelte.

A sztárvendégek egészen addig a pillanatig izgatottan várták, hogy bepillantást nyerjenek a népszerű lantművész hetvenhárom szobás kastélyába, amíg át nem lépték a küszöböt, mivel a várt gyönyör helyett rendetlenséget találtak. Dánielről köztudott, hogy imád vendégeket fogadni, azonban takarítani egyáltalán nem szeret.

Így hát az ajtó mögött nem egy tip-top lakást lelt a celebsereg, hanem egy zord, zugos, piszkos és egy kicsit szagos legénylakást.

Benkő Dániel hiába hozta ki magából a maximumot egy háromfogásos menüvel, kényes vendégei a látottak után már nem bírtak enni. Enikőt a hányinger kerülgette, Oszkárt pedig a piszoktól való félelem. Bea asszony azonban gyorsan a tettek mezejére lépett és maga tisztította fényesre az étkészletet.

Ám amikor házigazdája ezt meglátta, szomorú szemmel visszavonult konyhájába. Ott azonban erőt vett magán, és emelt fővel tálalt tovább. Mikor aztán vége lett a vacsorának, három gyönyörű szép hastáncos lány csalt mosolyt a kritikus vendégek arcára. Így aztán jó hangulatban telt az este, és huszonkét ponttal lett gazdagabb a köztársasági érdemkereszttel díjazott művész.



Forrás: vacsoracsata tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése