2009. március 31., kedd

A Való Világ Ágicája ismét bepillantást engedett életébe - Jó háziasszony volt


Ágicát az egész ország jól ismeri, hiszen 2004-ben bevonult a Való Villába és 132 napig a nyilvánosság előtt élte hétköznapjait. Egy-két villalakóval ellentétben, ő nem tűnt el az ország-világ szeme elől, hanem azóta is jelen van a médiában.

A Vacsoracsata műsornak köszönhetően a nézők nosztalgiázhattak egy kicsit. Ismét láthatták Ágicát főzni, sminkelni és bepillanthattak a hálószobájába, hogy lássák, hol hajtotta egykor Leoval nyugovóra a fejét.

Azonban a megszokott villalakók helyett, most négy közismert celebbel osztotta meg otthonát egy este erejéig. Ágica ugyanis főzésre adta a fejét.

A szőkenős ügyetlensége most sem hagyta cserben és mindent, amit lehetett elejtett, rosszul csinált vagy elfelejtett. Ám kedvességével ellensúlyozta botlásait.

Igyekezetét vendégei is észrevették és az est végén elárulták, olyan kedves és figyelmes háziasszonyt még sosem láttak, mint Ágica. Az utóbbit mi sem bizonyítja jobban, minthogy kényelmetlen székeire mindenkinek névre szóló párnát készített. Igaz a terítéke egy kicsit giccses volt, de illett személyiségéhez és a lakásához, ezért vendégeinek is tetszett.

Az előételtől (Legényfogó leves) Péter nagyon tartott, mert nem bízott Ágica főzőtudományában, de kellemeset csalódott, mert ehető volt. A főétel (Kolbászos, tejszínes csirkemell csíkok gazdagon) az egykori villalakó saját receptje alapján készült, amivel – az est végén ő is belátta – egy kicsit melléfogott. A csipkelődős Péter szerint inkább hasonlított egy lecsóhoz, mint gasztronómiai remekműhöz. Ennek ellenére Erikának és Lacinak ízlett.

A desszert (Álomhajó) azonban annyira jól sikerült, hogy mindenki megette.

Az estét egy pohár borral és egy roma nótával zárták, amit Ágica kedvéért a vendégek is énekeltek.

Az egykori villalakó úgy érzi, jobban teljesített Hajdú Péternél. Az ételei finomabbak voltak és a hangulat is jobb volt nála. Azonban ez pontjain nem látszik, mivel nem tudta a népszerű műsorvezetőt megelőzni. Lacitól és Pétertől csak 7 pontot, Erikától 8-at és Rékától 9-et kapott, így összesen 31 pontja van, ami jelenleg csak a második helyhez elegendő.




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése