2009. március 26., csütörtök

Ördög Nóra megmutatta honnan jött


A csütörtöki Vacsoracsatában a nézők megtudhatták, hogy hol is nőtt fel a Reggeli népszerű műsorvezetője kiskorában.

Ördög Nóri nem tud főzni, de nem azért, mert sosem akart megtanulni, hanem mert nincs ideje rá. Ennek ellenére mégis örömmel szállt versenybe a Vacsoracsata eheti celeb versenyzőivel.

Mivel tapasztalatlan a főzést illetőlen, úgy döntött, a nagyszüleinél rendezi meg a vacsorát, mert úgy érezte, elkél a segítség egy háromfogásos menünél. Nóri nem átlagos szakácskönyvet használt, ha elakadt, hanem a nagymamája több éves tudását.

Nóri nagyszüleinek lakása az összes vendégben kedves emlékeket idézet fel, mert úgy érezték, mintha a saját nagyszüleiknél lennének. A szekrénypolcokra kirakott gyermekkori képektől és díjaktól András még el is érzékenyült.

Az előételként felszolgált szegedi halászlé, annyira finomra sikerült, hogy Anikó három tányérral is megevett belőle.

Éva egy kicsit félt, hogy a főételből (Kemencében sült túrós csusza házi készítésű tésztából) nem tud enni, mivel a diétája nem engedi, hogy lisztet egyen. Azonban Nóri erre is gondolt, így neki egy speciális tésztából külön adagot készített.

A desszert (Madártej) előtt Anikó egy kicsit lepihent, mert annyira tele ette magát, hogy nem bírt beszélni. Ám mikor erőt vett magán, gyorsan visszaült az asztalhoz, hogy elfogyassza az ínycsiklandózó illatú finomságot.

A pontokon is látszik, hogy mennyire jól érzeték magukat a vendégek Nórinál, mivel Éva 9 pontja kivételével mindenki 10 pontot adott neki. Így összesen 39 pontja van a népszerű műsorvezetőnek és jelenleg Szőke Andrással osztozik az első helyen.

Vajon sikerül Bárdosi Sanyinak mindenkit lefőzni és maximális pontszámmal az első helyre kerülni?



Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése