2009. március 7., szombat

Péter-Szabó Szilvia a konyhában is varázsolt


Szilvi a konyhában is varázsolt
A Nox gyönyörű énekesnője jobban izgult a Vacsoracsatában, mint a fellépések előtt.

Péter-Szabó Szilvia meseszép, mediterrán hangulatú otthonában fogadta vacsoravendégeit. A házhoz úszómedence, csodás kilátás és egy kutya is tartozik.

Szilvi otthonosan mozgott a kisboltban, a hentesnél már jó előre megrendelte a húst, így nem érték meglepetések a bevásárlás során. Valkó Eszter szerint sokkal könnyebb dolga volt az énekesnőnek, mint nekik, hiszen az előző napokban már megismerhette a vetélytársak ízlését. Szilvi valóban kamatoztatta a megszerzett tudást, hiszen a libamáj már kedden is bekerült a menüsorba.

Az ételek elkészítését egy telefonnal és a szakácskönyvvel a kezében kezdte, hamarosan pedig egy csörgőóra is előkerült, amely mindig vigyázott arra, hogy ne égjen oda az étel. Magabiztosan mozgott a konyhában, bár saját bevallása szerint még van mit tanulnia a gasztronómia rejtelmeiről.

A díszítés hibátlan volt, de ez nem is meglepő Szilvi mindig tökéletes megjelenését látva. A házigazda rettenetesen izgult a vendégek megérkezése előtt, sőt, még akkor sem engedett fel, amikor az üdvözlőitalként felszolgált narancslés pezsgőről elismerően nyilatkoztak.

Az eszem-iszom előtt Szilvi egy gyönyörű József Attila-feldolgozást énekelt el egy barátjával, aki zongorán kísérte őt. A dal hatására még Valkó Eszter kritikus szíve is meglágyult, és percekig könnyezett a meghatottságtól.

A desszert előtt Győzi tiszteletbeli romává avatta Koltai művész urat, aztán körbevezette őt Szilviék házában. Rippelék megmártóztak a medencében, majd két törölközővel a kezükben ismét asztalhoz ültek.

Az értékelésnél voltak, akik a mennyiséget kritizálták, de akadtak, akik szerint minden úgy volt tökéletes, ahogy azt Szilvi elkészítette. Eszter csak az előétellel volt maximálisan elégedett, így ő 8 pontot adott a vacsorára, csakúgy, mint Győzike. Koltai Róbert 9, Rippelék pedig a maximális 10 ponttal jutalmazták a gyönyörű énekesnőt, akinek így összesen 35 pontja lett.

A vacsora végén kiderült, hogy a héten Koltai Róbert érdemelte ki a legjobb házigazda címet. A kis csapat ezután könnyes búcsút vett egymástól, és befejezésként elénekelte az Egyszer véget ér című slágert.




Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei itt találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése