2009. március 23., hétfő

Marsi Anikó főzött - Fókuszban a műsorvezető


A hétfői Vacsoracsatában Marsi Anikó konyhájába pillanthattunk be.

A képernyőn komoly és koncentrált műsorvezető nő a hétköznapi életben olyan, mint minden más anyuka. Ha gyermeke úgy szeretné, akkor a boltban a sorok között bevásárló kocsival rohangálnak vagy tojásokat törnek.

A Fókusz magabiztos műsorvezetője a vacsora előkészületeiben is határozottnak mutatkozott, csak a desszertnél lassított le, mivel nem szereti az édességeket, ezért még sosem készített.

Először a fiúk, azaz András és Sándor érkezett meg, mert a lányok az Anikóhoz vezető zsákutcában is eltévedtek. Azonban ez a kis baki nem lombozta le jó kedvüket, hanem csak növelte.

Mikor a Fókusz műsorvezetője neki látott a leves készítésének, nem talált cérnát, így a petrezselymet a woodoobaba egyik hajszálával kötötte meg. Anikó bízott benne, hogy a levesbe (Pulykanyak leves) rejtett titkára senki sem jön rá, ám Sándor mégis leleplezte, mivel ő volt az a szerencsés, akinek a tányérjába került a nem éppen gusztusos meglepetés.

Éva a főételt (Rakott krumpli gazdagon) nem akarta megenni, mert az szénhidrát diétája miatt nem ehet krumplit. De félt, hogy Anikót megbántja, ezért úgy döntött, kiszedi a számára egészségtelen alapanyagot belőle. Sándor ezen nagyokat kacagott, mert szerinte vicc, hogy valaki a rakott krumplit krumpli nélkül eszi.

Majd Anikó első saját készítésű desszertjére (Joghurttorta) került sor, ami olyan finomra sikerült, hogy a Reggeli karcsú műsorvezetője három szeletet is evett belőle.

Anikó azt mondta az est végén, szerinte jól sikerült a vacsora és csalódna, ha mégis kevés pontot kapna.

Az biztos, a fiúkat levette a lábukról, mert mindketten 10-10 pontot adtak Anikónak. De a lányok sem voltak szűkmarkúak, mert Nóra 8-at, Éva pedig 7 pontot adott házigazdának. Anikónak összesen 35 pontja van.




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

1 megjegyzés:

  1. Nekem Marsi Anikónál tartott vacsoracsata tetszett a legjobban. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetett ő az első. Jobban örültem volna, ha ő az első nem pedig másik játékos. De a családja biztos ugyanígy az ő főztét értékeli a legjobban. Nem kell elkeserednie amitt, hogy a játékosok nem voltak teljesen megelégedve mindennel nála. További sok sikert, jó egészséget! Vincének is jó egészséget kívánok, de az egész családnak is!

    VálaszTörlés