2009. március 19., csütörtök

Enikő megtisztította vendégei lelkét


A népes vendégsereg egy finom vacsora helyett, inkább méregtelenített.

Jogásznőnk az összes vacsoránál finnyásan válogatott, azonban most őt sem kímélték a szőrösszívű sztárok. Mai házigazdánk modell karrierje által vált híressé, viszont az utóbbi években inkább az életviteli és étkezési tanácsival népszerűsítette nevét.

Először is lakásától ájult el mindenki, viszont ami az asztalon várta őket, attól a gyomruk is felfordult. Oszkár úgy érezte, rend és tisztaság utáni vágya Enikőnél végre valóra válhat, azonban az asztalon levő nem makulátlan tisztaságú poharak láttán feladta a reményt.

A szokásos alkoholos welcome drink helyett, Enikőnél a vendégek különböző gyógyteákat kortyolhattak, és a házigazda vacsora előtt egy húsz perces meditációra invitálta az éhes sztárokat.
Az est folyamán Gáspárné belátta, Enikővel kapcsolatos megérzései nem hagyták cserben, hiszen csakis bioételekkel etette a húsevő vendégsereget. Oszkár a fűszeres főétel után egy pohár vízért imádkozott, azonban Sütő Enikőnél evés közben nincs hely az ívásnak, így poharak sem voltak az asztalon.

A vacsora vége felé a háziasszony visszavonult a konyhába, s míg ő a desszerteket tálalta, a többiek lakásfelfedező körútra indultak. Soma és Bea a gardróbszekrény láttán Enikő ízlésében nem csalódtak. Azonban míg a lányok a milliónyi övet, cipőket és ruhákat vizslatták, addig a fiúk házigazda testi adottságait megörökítő fotók nyűgözték le.

Az est végére Enikő is belátta; a vacsorát egy kicsit elszúrta. Talán, ha nem akarta volna megtéríteni húsimádó társait, nem csak 27 pontot kap.




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése