2009. március 12., csütörtök

Csomor Csilla elkényeztette vendégeit


Senkinek nem volt kétsége afelől, hogy Csilla tud főzni, és valóban: nemcsak a színjátszás és a golf szerelmese, hanem a gasztronómiáé is.

Csilla féltő gonddal óvja alakját, így a magyaros, zsíros ételek kedvelői valószínűleg éhen maradtak ezen az estén.

Profi módon vásárolt be, a halat és a libamájat pedig házhoz szállították neki. Pillanatok alatt ínycsiklandozó vacsorát ütött össze, és a teríték is szemet gyönyörködtetőre sikeredett.

A vendégek addig nézegették a golfkészletét és díjait, amíg a színésznő meg nem invitálta őket a kertbe egy rögtönzött golfmeccsre. Gyuri ütéseit a fű bánta, Csilla pedig egyre türelmetlenebbül magyarázta neki a profi golf alapszabályait.

Az est megkoronázásaként a színésznő Déryné Széppataki Rózának öltözve meglepetéssel készült a kis csapatnak, akik ámulva hallgatták Csilla lenyűgöző előadását.

A remek vacsorának meg is lett az eredménye, hiszen Évi és Jáksó Laci is tökéletesnek ítélte az estét, és 10-10 ponttal jutalmazta a házigazdát. Rózsa Gyuri és Szuper Levente is remekül érezte magát, így 9-9 pontot adott a vacsorára. Csillának ezzel összesen 38 pontja van, ami az összes vacsoracsatás eredményt tekintve is kiváló.



Forrás. vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése