2009. március 8., vasárnap

Titkok a Vacsoracsata forgatásokról


A blikk.hu kiderítette, mik maradtak ki a Vacsoracsatából

Koltai elaludt, Bárdosi és Delhusa nem bírta egyedül

BUDAPEST — Több tucat remegő kezű sztár ideges főzőcskézését követhette testközelből a Vacsoracsata stábja, de ők finom falatok helyett szendvicseken éltek.

"Egyszerűen nem jutott idő másra. A versenyzők mindig dupla adagot akartak főzni, hogy nekünk is jusson, de persze kifutottak az időből” – magyarázta Varga Rita, a műsor főszerkesztője.

Hogy mit nem láthattak még a nézők? Például azt, hogy Bárdosi Sanyi lakásában az egész forgatócsoport krumplit hámozott. "A zöldségek pucolásában gyakran segítettünk, ez nem csalás, különben sohasem végeztek volna a játékosok.

Delhusa Johnnynál is darált hússal és szőlőlevelekkel bíbelődött mindenki. A lényegi kérdésekbe, a fűszerezésbe és az ételek kiválasztásába azonban nem szólhattunk bele” – mondta a főszerkesztő.

Varga Rita szerint a kamerák kereszttüzében még a legprofibb háziasszonyok is elveszítették a fejüket. Détár Enikő például szinte napi rendszerességgel főz, de a tévéstáb előtt bizony neki is torkában dobogott a szíve.

"Nagyon ideges és fáradt volt mindenki. Délelőtt tízkor indultunk bevásárolni az aktuális versenyzővel, a vacsorák pedig hajnali kettőkor-háromkor értek véget. Koltai Robi anynyira elfáradt az előkészületek alatt, hogy ledőlt szundítani egyet” – emlékezett a főszerkesztő.

Koltai inkább ledőlt egy kicsit főzés helyett

A hírességek harmincezer forintból gazdálkodhattak. Hajdú Péter és Benkő Dániel nem sajnálta a pénzt: előbbi langusztát vásárolt, utóbbi olyan borokat hozatott, amelyeknek egyetlen palackja kimerítette a teljes keretet. A tévések ítélete szerint a pár hónapig pihenő Vacsoracsata abszolút győztese Zoltán Erika, mert az ő spanyol menüjének receptjét még a stábtagok is ellesték.


Forrás: blikk.hu


Zoltán Erika receptjei ITT találhatóak


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése