2009. március 17., kedd

Soma vacsoráján is folytatódott a kötözködés


A népszerű jazz énekesnő az egyszerű és bohém stílusával mindenkit levett a lábáról.

Az első Vacsoracsatához hűen a mostani adásban is kötözködő hangulatban voltak a sztárvendégek. Ugyanis Bea asszony megtorolta sérelmeit, Enikő pedig ismét éhen maradt. De Oszkár és Dániel sem lakott jól.

Tudniillik a két férfi – annak ellenére, hogy húsevők – olyan nagy állatbarátok, hogy mikor megtudták, főételük – vagyis a tyúk életének kioltásáért - Soma a felelős, rögtön elment az étvágyuk és letették villájukat. Mamagésa próbálta menteni a menthetőt, de a szőrösszívű állatvédők nem álltak kötélnek. Agyukat egyre jobban elborította a méreg. Így már az sem érdekelte őket, hogy a csirke tisztességes búcsúztatásban részesült.

Cseppet sem szívbajos vendégei még a szőnyeg alá rejtett porcicákat is megtalálták, azonban a hangulatos, bohém stílusú lakás mindenért kárpótolta őket. Soma egyszerű terítéke még az előkelő Enikőnek is megfelelt, ám Oszkár tetszését nem nyerte el.

Az est végére a Mamagésát a napisten is megsegítette, és a kendermagos vacsorából egy fergeteges buli kerekedett.

Soma kimagasló vendéglátó művészetét mi sem bizonyítja jobban, minthogy kritikus vendégeitől negyven pontból harmincat kapott.




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése