2009. március 11., szerda

Szuper Levente lenyűgözte vendégeit


A Jáksó Laci vacsoráját követő napon mindenki enyhe gyomorrontással ébredt, és ez nagyban meghatározta a szerdai napot, amelyen Szuper Levente csillogtatta meg főzőtudományát.

Csomor Csillának nem voltak túl nagy elvárásai az esti vacsorával kapcsolatban. Mint mondta, egy kis gyomorgyógyító főtt krumplit értékelne a legjobban.

Levente azonban nem akarta a dolgok könnyű végét megfogni, ezért ínycsiklandozó és egyben szakértelmet igénylő menüsorral kedveskedett a vendégeknek. Gyönyörű, többgenerációs családi házában kezdett hozzá a főzéshez, amit végül profi módon bonyolított le.

Az alkalom miatt még a családi ezüstöt is elővette, majd erdélyi pálinkával és házi eperszörppel tette még meghittebbé az együtt töltött perceket. A Vacsoracsata nézői egy rögtönzött hokimeccsnek is tanúi lehettek, ahol Rózsa György örömmel konstatálta, hogy sikerül gólt lőnie a világ egyik legjobb kapusának.

A desszert előtt a dicsőségszobát is megcsodálhatták a vendégek. Amíg ők gyönyörködtek, addig a házigazda a medence mellett sürgött-forgott, majd diszkógömbbel, retrozenével és az ínycsiklandozó desszerttel fogadta sztárbarátait.

Az előzőekből már sejthetjük, hogy a pontozásnál Csomor Csilla volt a legszigorúbb, ő 7 pontra értékelte Levente főztjét. Évi 9 pontot adott, csupán azt fájlalta, hogy a tarja mellé nem grillezett külön neki csirkét a házigazda. Rózsa Gyuri és Jáksó Laci tökéletesen elégedettek voltak mindennel, ezért megadták a maximális 10 pontot.

Levente így összesen 36 pontot főzött össze.




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése