2009. március 21., szombat

Oszkár szűken mérte a porciókat


Oszkár remekelt
A népszerű műsorvezető és modell hiába lepte meg a többieket szakácstudományával, mégis második lett.

Oszkár minden vendéglátójánál kritizálta az ételeket, a dekorációt és a tisztaságot, most azonban a vérig sértett vetélytársaira került a sor. Megfogadták, az összes evőeszközt nagyító alá teszik, a lakását pedig jól szemügyre veszik, úgy hogy egy porcica se kerülje el figyelmüket.

A szőke herceg tudta, ezen az estén mindenki rajta köszörüli majd a nyelvét, ezért külön odafigyelt, hogy lakásában makulátlan rend legyen. Letisztította a falon levő képeket, porszívózott, fürdőszobát takarított és pókhálózott. Mindezt hiába tette, mert Bea asszony éles szeme mégis talált a karnis tetején, a csilláron és a szék alatt is néhány pókhálót.

Miután Oszkár vendégeit helyükre kísérte, sör, bor, pálinka helyett inkább koktéllal kínálta őket. Azonban Bea asszonyon kívül senkit sem vett le a lábáról modern italával.

Már-már szédültek az éhségtől, mert korgó hassal mentek a Kinter fiúhoz, bízván, hogy hamar jót esznek.

Mikor az előételt, a toronyba halmozott buffola mozzarella-t meglátták, kétségbeesetten csak annyit kérdeztek: ugye a főétel ettől több lesz? Oszkár szerint a többieknek számolniuk kellett volna azzal, hogy vendégségbe és nem kifőzdébe mennek.

A házigazda lassan készítette a főételnek szánt Dijoni mustáros bélszínt, ezért vendégei már ököllel verték az asztalt, sőt, pizza rendeléssel fenyegetőztek. Azonban desszertje, a vaníliapuding karamell réteggel olyan gusztusosra sikerült, hogy mindenkit lenyűgözött. Még Enikő is megette, pedig az alapanyagok a modell egészséges étrendjébe nem fértek bele.

Fáradozása a Vacsoracsata első helyéhez kevés volt, de a második helyhez már nem, mivel huszonnyolc pontot adott az éhes vendégsereg.



Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei ITT találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése