2009. március 7., szombat

Rippel fivérek India mesés világából adtak ízelítőt

Rippel Feri és Viktor
A Rippel-fivérek nevét nem csak az ország, hanem az egész világ ismeri.

A testvérpár hatalmas ereje és bámulatos ügyessége révén vált nemzetközileg elismert artistává. A világ számos országában, többek között a párizsi Moulin Rouge-ban is felléptek már. A kétszeres Guinness-rekorder fiúk akár ikertestvérek is lehetnének: mindketten 190 centiméter magasak és 90 kilók, Viktor azonban két évvel fiatalabb Ferinél. A tudás a vérükben van, hiszen szüleik is világjáró artisták voltak, ők Trio Cortez néven váltak ismertté. Aki aktívan sportol, annak az étkezésre is oda kell figyelnie. Így van ez a fiúkkal is. Bár azt mondják, rengeteget esznek, a versenyek előtt szigorú diétát tartanak, és rengeteg folyadékot isznak. A Vacsoracsatában minden bizonnyal inkább az övlazításra szavaznak, és bátran élvezik majd a finomabbnál finomabb falatokat.

Győzike kipróbálta a trambulint!
Győzike nehezen szánta rá magát a vacsora előtti testmozgásra, ünneplő cipőjében nem nagyon akart a trambulinra lépni. De a kezdeti ellenállás egy perc alatt gyermeki örömmé változott…..

A Rippel-fivérek kocsonyával indítottak
Valkó Eszter már a vacsora elején majdnem rosszul lett. Az erőművészek italának nemcsak a látványa, de az íze is meglehetősen bizarr volt.
A szokatlan ízek nem nagyon jöttek be a vendégeknek, de ettől függetlenül, jól érezték magukat, amit pontjaik is bizonyítanak: Szilvi 9, Eszter 8, Győzike 8, Koltai Róbert 9 pontot adott a fivéreknek
Így összesen 34 pontot gyűjtöttek be.




Forrás: vacsoracsata.tv


A vacsora receptjei itt találhatóak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése