2009. március 24., kedd

Szőke András főzött a Vacsoracsatában - Imádták a főztjét


Ez a hét csupa meglepetést tartogat a nézők számára. Hétfőn bepillantást nyerhettek a Fókuszos műsorvezető, Marsi Anikó konyhájába, ma pedig a mókamester, Szőke Andráséba.

Ki gondolta volna, hogy András tud főzni? És hogy ilyen jól?

Úgy látszik az ország tréfamestere pályát tévesztett, ugyanis olyan ételeket varázsolt vendégei elé, ami még Évát is bűnbe vitte.

Mikor megérkeztek Andráshoz a vendégek, már tudták, egy jó hangulatú este előtt állnak. Házigazdájuk nagyon kitett magáért, mert az ételen kívül még koncerttel is kedveskedett vetélytársainak. A furcsa külsejű és használatú hangszerével mindenkit elvarázsolt, de a welcome drink-jével hamar észhez is térítette őket, hiszen olyan erős házi pálinkát szolgált fel nekik.

Az előételként felszolgált sonkába göngyölt aszalt szilváért odavoltak a vendégek. Hiába figyelmeztette őket, hogy forró és ne egyék mohón. Egy cseppet sem zavarta őket, hogy megégetik a nyelvüket, csak tömték magukba az ételt.

A főételért szintén odavoltak és a hozzá készített kenyérért is. Olyannyira ízlett mindenkinek, hogy a népszerű Cool tévés műsorvezető – aki évek óta nem eszik kenyeret - beadta a derekát és megevett egy szeletet.

Andrásnál a desszert (meggyes rétes) után nem ért véget az este, igazából csak akkor kezdődött el. Mivel a jókedvű celebek úgy döntöttek, elmennek egyet relaxálni a házigazda saját készítésű gyógyközpontjába. De csak Sanyi volt bátor, hogy kipróbálja a homokfürdőt. Azonban a lányok sem unatkoztak, mert óvodásokhoz hasonlóan lapátot ragadtak és elkezdték betemetni a szumo birkózót.

András pontjait nehéz lesz lekörözni, mivel Nóra 9 pontja kivételével mindenkitől maximum pontszámot kapott. Összesen 39 pontja van a mókamesternek.




Forrás: vacsoracsata.tv

A vacsora receptjei ITT találhatóak.

1 megjegyzés:

  1. Miért nem lehet megnézni újra ezt a részt, mikor otthonában főzött Szőke András?!

    VálaszTörlés