2009. április 24., péntek

Ungár Anikó volt a vendéglátó a Vacsoracsatában


Vérbeli nő

A pénteki adásban a nézők láthatták, hogy milyen is egy igazi háziasszony.
Anikó bebizonyította, nem csak csinos bűvésznő, hanem tökéletes háziasszony is. Az ételkészítés során egyetlen egy hibát sem vétett, magabiztosan tüsténkedett egész nap. A szexi illuzionista elmondta, számára a konyha a lakás egyik legkedveltebb helysége. A mindennapokban is tele van sikerélménnyel, és családja elismerését puszik és gratulációk formájában zsebeli be.

Anikó lakása bauhaus stílusban épült, a berendezés letisztult és elegáns, nappalija tágas és világos.

A csinos háziasszony éppúgy odafigyelt a tálalásra, mint az ételek készítésére. Terítékét a visszafogott elegancia jellemezte, ami egy királyi lakomán is megállta volna helyét.

Welcome drink-ként mojitoval kínálta vetélytársait, majd miután megitták az asztalhoz invitálta őket. Előétele (Póréhagyma-krémleves pirított fenyőmaggal) nem csak étvágygerjesztő, hanem finom is volt.

Vágó úr az előétel után teljesen kétségbe esett, hogy ha minden fogás ilyen finom lesz, akkor mi miatt fog levonni pontokat?

A főételnél (Lazac bébispenótos, tejszínes tagliatellével) Anikó – egy jó háziasszonyhoz hűen – még arra is gondolt, hogy ha vendégei közül valaki nem szeretné a tésztát, akkor az se maradjon éhen, így hát készített pluszba egy salátát is.

Az utolsó fogás előtt Anikó elkalauzolta vendégeit a bűvészek rejtelmes világába és feltárta előttük egyik trükkje titkát.

Majd végezetül felszolgálta a desszertet (Fekete „mákia” torta csokoládés mázban mascarpone öntettel és gyümölcssalátával). András szerint ez volt az est fénypontja. Az exműsorvezető elárulta, soha eddigi életében nem látott még ilyen gasztronómiai remekművet, mint ez a desszert.

Anikó pontjain is látszik, hogy vendégei nagyon jól érezték magukat nála. Vanda 8 pontja kivételével, mindenkitől 10-et kapott, így ő lett az e heti Vacsoracsata nyertese.




Forrás: vacsoracsata.tv


Ungát Anikó receptjei ITT találhatóak



1 megjegyzés: