2009. január 13., kedd

Benkő kitálal az utolsó vacsoráról!



Gáspár Győző először engedett be televízióstábot az igazi otthonába. A Vacsoracsata kamerái így megörökíthették a pazar környezetet. Benkő Dániel szerint Győzike otthona csiricsáré, és mutogatni akarta, amije van.

A StoryOnline szerette volna Győzit is megkérdezni a kialakult helyzetről, de ő nem kívánt nyilatkozni. Dániel azonban nem tett lakatot a szájára, kitálalt mindenről, ami az adásból kimaradt.

A lantművész nem érti, miért kellett levenniük a cipőt, amikor beléptek a házba. "Ezek szerint Győzike a parkettát többre becsüli, mint a vendégeit?" - tette fel a kérdést Dániel, aki szerint a szombati vacsora nem arról szólt, hogy a celebek érezzék jól magukat, hanem, hogy a házigazda.



Az egykor meztelenül lantozó művész úgy véli, az RTL Klub showmanjének szerényebbnek kellene lennie. Dániel azt állítja, Győzi az este végén valamiért megsértődött rá, és visszavette tőle az ajándékba neki készíttetett öltönyt. A Celeb vagyok, ments ki innen sztárja végül kijelentette: a jövőben nem fog tülekedni azért, hogy Gáspárékhoz mehessen vendégségbe.


Forrás: storyonline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése