2009. január 14., szerda

Keleti Andinál jelmezes táncoktatás volt


Karnevál a Vacsoracsatában
Keleti Andrea vacsoráján a hangulatra nem lehetett panasz: a jelmezes salsa-oktatás mindenkinek mosolyt csalt az arcára, ebben persze Pákó zakózásának is szerepe volt.

Sokat vártak a vendégek a mai estétől, a vacsora mégsem sikerült kifogástalanra. Volt, akinek a főétel nem ízlett, mások a desszertre fintorogtak, egy dologban azonban senki sem csalódott: Andi ugyanolyan lelkes, kedves és gondoskodó volt, mint a dzsungelben.

Andi a vendégeket a dzsungelben is viselt sortjában és pólójában fogadta, ami mindenkinek nagyon tetszett. Amikor az ajándékozásra került a sor, nagy volt a meglepetés, ugyanis a szokásos bor vagy virágcsokor helyett Gjon egy hatalmas kék sziklával állított be, ami állítása szerint szerencsehozó angyalkő, Oszkár szerint viszont a csepeli üveggyárból származó feleslegessé vált maradék, amit bárki megvásárolhat 20 forintért.

Az ülésrendnél ismét akadt egy kis probléma, Pákó rettenetesen megorrolt Enikőre, amiért nem adta át a helyét, hogy barátja, Gjon mellé ülhessen. Szerinte ugyanis ez evidencia, hogy ő csak a mestere mellett érzi biztonságban magát. A vacsorát mindenki jóízűen fogyasztotta, még ha többet is vártak a házigazdától. Oszkárnak két fogás között levegőzni támadt kedve, így bukkant rá a teraszon egy halom mosatlan edényre. Persze azonnal felajánlotta, hogy segít elmosogatni. Egyébként is egész este nagyon segítőkész volt, krumplit sütött, bort szervírozott, így nem is csoda, hogy Pákó gyanút fogott: több van köztük barátságnál.

A vacsorát Andi jelmeztárának felfedezése követte, mindenki kiválaszthatott egy-egy fellépő ruhát, amit az est további részében viselt. Mondanunk sem kell, Oszkár kihagyta ezt a lehetőséget, akárcsak a salsa-oktatást. Kényelmesen, a fotelből nézte végig társai bizonytalan lépéseit, és az sem rázta meg különösebben, mikor Pákó - ismét tanúbizonyságot téve arról, mennyire nem bírja az alkoholt - hatalmasat zakózott, és berepült a gyerekszobába.

Összességében mindenki jól érezte magát az este során. Oszkár kicsit többet várt az ételtől, szerinte Andi sokkal jobb vacsorát is tudott volna készíteni, de a szuper hangulat miatt végül 8 pontra értékelte az estét. Gjonnak a savanyú kiwiszósz kivételével minden nagyon ízlett, 6 pontot adott Andinak. Pákó szinte csak szuperlatívuszokban fogalmazott a vendégségről, a desszertet azonban nemes egyszerűséggel gusztustalannak titulálta, 7 ponttal jutalmazva a szakácsnőt. Enikő is mindennel elégedett volt, a maximálisan adható 10 pontból csak kettőt vont le, mivel túl nehéznek találta a menüsort.

Andi végül 29 ponttal zárta az estét, így át is vette a vezetést Oszkártól.





Menüje itt található


Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése