2009. január 21., szerda

Müller Attila bohókás, vagány stílusa imponált a vendégeknek


Müller Attila meghódította Pécsi Ildikót a Vacsoracsatában
A vagány műsorvezető teljesen elvarázsolta főzőtudományával Pécsi Ildikót…

A szerdai adásban a Cool Tv fenegyereke ragadott fakanalat, hogy elkápráztassa vendégeit. Attila a stúdió falai közt többször is bevallotta már, hogy az egzotikus konyha ízvilága áll hozzá legközelebb. Esti menüjét is eszerint alakította…

Legénylakását Attila a szülői ház tetőterében rendezte be vagány, fiatalos stílusban. Nagyobb teret inkább szenvedélyeinek adott, így zenekarának külön stúdiót csinált, míg konyháját csak pár négyzetméteresre építette.

Ahogy a nézők is láthatták, Attila sem a főzést, sem a bevásárlást nem vette komolyan, az egészet végig bohóckodta. A szupermarketben gyümölcsökkel zsonglőrködött, rollerként használta a bevásárlókocsit, a lépcső korlátját pedig csúszdának.

Vacsorája helyszínéül családi házuk teraszát választotta, ami kétségtelenül hangulatos volt, de hideg, így a lányok pokrócot és forró teát kértek házigazdájuktól, hogy könnyebben átvészeljék a hűvös nyári vacsorát.

Vetélytársait a vacsora előtt egy szaxofonos produkcióval próbálta elkápráztatni, a végén pedig egy rögtönzött kiskoncerttel zárta a mulatságot.

Úgy látszik, Attila bohókás és vagány stílusa egyáltalán nem zavarta vendégeit. Sőt, még imponált is nekik, mert Móni, Jázmin és Béla 8-8-8, a teljesen elvarázsolt Pécsi Ildikó pedig 10 ponttal jutalmazta a házigazda teljesítményét.

34 pontjával Attila jelenleg az első helyen áll.





Menüje itt található



Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése