2009. január 19., hétfő

Pécsi Ildikó megmutatta otthonát a Vacsoracsatában


Amit nem láthattunk eddig - Pécsi Ildikó megmutatta otthonát a Vacsoracsatában
Az elismert színművésznőnek nemcsak főzőtudományát, hanem vendégszeretetét is pontozták…

Pécsi Ildikó gödöllői házában fogadta vendégeit. Az adás elején elmondta, otthonába eddig még egy kamerát se engedett be, de a Vacsoracsata kedvéért most kivételt tett. Házában rengeteg régi családi ereklye, kitüntetés, oklevél díszíti a szobákat, a férje focista karrierjét felidéző képek, emléktárgyak pedig a lakás egyik legszembetűnőbb falrészén foglalnak helyet.

Az elismert színművésznő mindent megtett azért, hogy családján kívül vendégeit is elkápráztassa szakácstudományával. A menükártyán szereplő fogásokon kívül Ildikó számtalan meglepetéssel készült az éhes sztároknak: bóléval és friss gyümölcssalátával kényeztette őket.

Vendégeit házi pálinkával fogadta, amit egy hangulatos tábortűz mellett fogyasztottak el. A vacsora helyszínét azonban nem itt, hanem a teraszon alakította ki, ahonnan az egész kertet belátták.

Ildikó azonban biztosra akart menni, hisz mindenáron szerette volna, hogy vendégei elégedetten távozzanak, a fogások között ezért meglepetés-produkcióval lepte meg őket. Elsőként egy balettozó pár előadását csodálhatták meg, amitől kedvet kapva a saját balett tudásukat is megcsillogtatták.

A vacsora legvégén egy műanyag hordókon doboló együttes szórakoztatta a vendégeket, az előadás pedig annyira jól sikerült, hogy végül Jázmin és Attila is táncra perdült.

A művésznő konyhai teljesítményével a celebek összességében elégedettek voltak: Jázmin, Móni, és Béla 8-8, Attila pedig 9 ponttal jutalmazta vendéglátójuk teljesítményét.
Ildikónak így összesen 33 pontja van.





Menüje itt található


Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése