2009. január 13., kedd

Egy cipő okozott feszültséget!




Már megérkezéskor feszültség támadt a házigazda és vendégei között - Kinter Oszkár csak cipő nélkül engedte be a többieket a házába a Vacsoracsatán.

Sütő Enikőnek egyáltalán nem tetszett, hogy Kinter Oszkár levetette vele a cipőt - Megalázónak ítélte a helyzetet, azt mondta, inkább hazamegy. Úgy érzi, ha az embert megfosztják lábbelijétől, olyan, mintha elvennék a méltóságát. Felajánlotta, bújtassa Oszkár nejlonzacskóba a lábát cipőstül, végül egy nagy papucsban egyeztek ki a vacsorán, ami Enikő szerint rideg fegyelmezettségben telt - adta hírül a Napi Ász.

A Vacsoracsatában a héten összeülő sztárok a Celeb vagyok, ments ki innen! második csapatát alkották.

A társaság összeállítása eleve nem sikerült olyan jól, mint az első csapatnál - bár abban Benkő Dániel viselkedése okozott némi gondot, Soma nemrég elmondta, alapjában véve mindenki jól kijött egymással az együtt töltött idő alatt.

Nem így a második csapatban, akik közül most Keleti Andrea, Kinter Oszkár, Sütő Enikő, Delhusa Gjon és Fekete Pákó bizonyít házigazdaként a Vacsoracsatában minden este, egy héten át.

Kinter Oszkárról már a dzsungelben tartózkodása idején is úgy vélekedtek a stúdióban nyilatkozó ismerősei, ő az a személy, aki leginkább magát adja. Mc Ducky őt tartotta a legtermészetesebb játékosnak. Pákót csupaszív embernek nevezte az egyik barátja.

Sütő Enikő gyorsan távozott a dzsungelből, hiszen kevés voksot kapott. Keleti Andrea volt az, aki a végére egyedüli nőként maradt a vadonban és megnyerte a dzsungel királynője címet.

Forrás: bulvar.ma hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése