2009. január 27., kedd

Csonka András izgatottan várta vendégeit


Csonka Pici először főzött vendégeknek a Vacsoracsatában

A Reggeli népszerű műsorvezetője, a táncos lábú Ding-Dong király a Szombat esti láz után most a Vacsoracsatában is bizonyított.

Csonka Pici imád vendégeket fogadni, de főzni már nem szeret, épp ezért a nap elején kétségbeesetten ült a konyhapult előtt, mert nem tudta, hogy kezdjen neki a főzésnek. Kevesen tudják, de a műsorvezető jelmondata: lista nélkül sehová! Gyorsan papírra vetette, hogy mi szükséges a menüsorához, autóba pattant és meg sem állt a legelső bevásárlóközpontig.

Magabiztosan járkált a végeláthatatlan sorok között, a hentespulthoz érve viszont elbizonytalanodott és telefonos segítséget kért.

Tapasztalatlansága aztán a menü elkészítése során mutatkozott meg igazán. Nem tudta, milyen késsel vágja fel a sajtot, hány darab krumpli kell öt fő részére, és a sütő használata is problémát okozott neki. Úgy látszik, Gábornak megint igaza lett, ha valaki 10 évig nem sertepertél a konyhájában, az bizony meglátszik majd az előkészületek során is.

Pici azonban jól viselte a megpróbáltatásokat, és a céltól semmi sem tántorította el. Ügyetlenkedéseit pedig vendégszeretetével és kedves gesztusokkal ellensúlyozta. Vacsoravendégeit a lépcsőház ajtajánál személyre szóló, versikéket tartalmazó plakáttal várta, majd tortából készült portrékkal kedveskedett nekik.

A kedd esti vacsora igazából Csonka Pici premierje volt: a házigazda ugyanis életében először fogadott úgy vendégeket, hogy ő főzött.

Gábor az adás végén elmondta az estére csak a sok várakozás nyomta rá a bélyegét. Annyit kellett várniuk a főételre, hogy azalatt az idő alatt végignézték a lakást, Pici fényképeit, CD-gyűjteményét, a Ding-Dong maxit és még a zoknis fiók átkutatására is volt idejük.

Az est végén András is belátta, az időbeosztásra jobban odafigyelhetett volna, de azért bízik benne vendégei jól érzeték magukat. Teljesítményét Anett mindössze 6, Zoli és Marika már 8-8, Gábor pedig 9 pontra értékelte.
Így összesen 31 pontja van.






Menüje itt található



Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése