2009. január 6., kedd

Soma terülj-terülj asztalkája.....


Soma újabb énje

A mamagésa művészeti sokoldalúságával és újfajta életstílusával vált híressé, azonban most szakácstudományával akar.



Soma mellbedobással ütötte ki Évát a Vacsoracsatában?
Nem tudni, hogy az ételek vagy a kacér ruha miatt történt-e, de Soma kitúrta Évát az első helyről a Vacsoracsatában.
Soma izgatottan várta a kedd estét, hogy ismét együtt lehessen a dzsungeles celebtársaival. Leginkább annak örült, hogy végre megmutathatja, milyen jó házigazda és szakácsnő, hiszen kint a dzsungelben az alapanyagok hiánya miatt erre nem volt lehetősége. Most azonban eljött az ő ideje!

Mamagésa már a Vacsoracsata első szériájában bebizonyította: tőle egy vendég sem mehet haza üres pocakkal; és ez most sem történt másképp! A „terülj-terülj asztalkám” ezen a vacsorán sem maradt el, csak a dekorációja sikerült egy kicsit szegényesre.



A házigazda előételként halászlevet szolgált fel, ami osztatlan sikert aratott. Mindez már csak azért is meglepő, mert eddig egyszer sem fordult elő a Vacsoracsata történetében, hogy egy fogással mindenki maximálisan meg legyen elégedve.

Ám Soma a kedd esti vacsoránál nemcsak az előétellel, hanem a főfogásával is brillírozott. Akkora mennyiségű ételt varázsolt pikk-pakk a vendégei elé, ami még egy hadseregnek is elég lett volna.

Végezetül pedig az asztalra került a vacsora utolsó fogása, a desszert. A diós torta krumplipüré töltelékkel, már magában is érdekesen hangzik, nemhogy tálalva. A vendégek azonban erőt vettek magukon, és megkóstolták a furcsa fogást, majd belátták: nem minden múlik a szervírozáson.

Győzi hangulatát csak Benkő rontotta el - Dániel ugyanis hamar elvette a népszerű showman étvágyát, aki a lantművész folytonos illetlenkedése miatt még az asztaltól is felállt. Amikor Soma meglátta, hogy lankad vendégei hangulata, hamar a tettek mezejére lépett, és egy exkluzív koncerttel kényeztette őket.

Mamagésa szakácstudományát Győző 7, Mariann 9, Dániel, Sanyi és Éva 10-10-10 pontra értékelték.
Így Somának összesen 46 pontja van.








Menüje itt található


Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése