2009. január 5., hétfő

Szexi szakácsnő a Vacsoracsatában
Horváth Éva
1998-ban hazánk szépségkirálynőjévé választották, aminek köszönhetően több világversenyen is részt vett. 2004-ben megnyerte a görögországi Miss Tourism Planet választást. Azóta számtalan modellmunkája volt már és több magazin címlapján is szerepelt. Az elmúlt évek alatt számos televíziós produkcióban is szerepelt, jelenleg pedig a Cool tévé nézőit varázsolja el szépségével napról-napra. Szabadidejében a fittnessnek és a búvárkodásnak hódol. Gyűjti a cipőket és a sminkcuccokat.

Horváth Éva bebizonyította, hogy nemcsak szépségével, hanem főzőtudományával is könnyen férjet találhat magának.

Éva izgatottan várta a hétfő estét, hogy ismét együtt lehessen a Celeb vagyok, ments ki innen!-beli társaival. A szépségkirálynő már a Vacsoracsata első szériájában bebizonyította, hogy nemcsak a fodrászszalonokban és a bevásárlóközpontokban mozog otthonosan, hanem a konyhában is. Ám a hétfői vacsoránál mégsem az ételekre helyezte a hangsúlyt, hanem a dekorációra.

Otthonából igazi dzsungelparadicsomot varázsolt, a függönyeit pedig lepkékkel és csillagokkal díszítette. Hogy fokozza a hangulatot, vendégeit fűszoknyában várta és üdvözlésképpen pedig mate teával kínálta őket.Menüje itt található


Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése