2009. január 29., csütörtök

Beszeda Gáborhoz létrán érkeznek a vendégek


A vendéglátó mindenre nagyon ügyelt!
Vacsoracsata: Beszeda Gábor vendégei meredek létrán másztak!

Ma Beszeda Gábor kerül sorra a Vacsoracsatában, aki megmutatta, hogy a vendégeknek fel kell mászniuk egy létrán, ugyanis csak így tudják megközelíteni a lakását.

Ezen az estén Gábor ajándéka vendégei számára egy-egy papucs volt, amelyre mindenkinek a monogramját hímeztette. Beszeda Gábor a piacon vásárolt, mindenki nagyon segítőkész volt vele. Magabiztosan járt-kelt a vásárcsarnokban.

Majd bemutatta krumpli hámozási technikáját, amire nagyon büszke. A titka csak annyi, hogy a főtt burgonyát jeges vízbe teszi pár másodpercig és így könnyen eltávolítható lesz így a héja.

A vendégek érkezése előtt egy ismerőse segítségével átrendezi a lakást, hogy kényelmesen tudjanak vacsorázni. A kaputelefonon kapják az utasítást, hogy létrán tudnak csak feljutni a lakásba.



Marika és Anett kicsit megijednek, hogy egyáltalán fel tudnak-e mászni a meredek létrán. Miután mindenki feljutott a lakásba, felvehették "saját" papucsukat, ugyanis csak abban közlekedhettek Gábornál.

A vendéglátó mindenre nagyon ügyelt, ültetési rend volt, előre meghatározta, ki hova fog ülni. Mindenki meglepődve tapasztalta, hogy Gábor remek szakács, és nagyon kedves vendéglátó.

A desszert nagyon látványos volt, ugyanis a szuflét ő maga karamelizálta. Majd a desszert után egy-egy verset olvasott fel vendégeinek Gábor, amit ő írt személyre szabottan mindenkiről, öltönyben adta elő és a könnyekig hatódtak tőle a vendégek.

Forrás: bulvar.ma.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése