2009. január 14., szerda

Kinter Oszkár számára Pákó az ősellenség!



Már az argentin dzsungelben is kijelentette Oszkár, hogy egyszerűen nem tartja embernek Pákót, de akkor úgy tűnt, képes elfogadni a didikirály létét. Tévedtünk, a modell nem változott! Sőt! egyre ellenségesebb Pákóval!

Valahogy az az ember érzése, hogy Oszkár nem tudná pontosan megmondani, hogy mi baja Pákóval, mi az, amiért nem tudja szegényt elviselni...

A Vacsoracsata új hetében ismét összegyűltek a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának dzsungellakói, legalábbis egy részük.

Keleti Andi, Sütő Enikő, Delhusa Gjon, Kinter Oszkár és Fekete Pákó lett kiválasztva az új versenyszámra, és küzdenek meg a konyha veszélyeivel a hét szakácsának címéért. – írja a Kiskegyed.

Halas pacal, Pákónak nyersen!

Oszkár nem vitte túlzásba a főzést, hiszen sushit és steaket készített vendégeinek, ez utóbbit zöldségkörettel. Azt azonban nem bírta ki, hogy ne „tréfálja” meg Pákót.

A didikirály ugyanis többször elmondta, hogy imádja a pacalt, de hallal! Oszkárnak több se kellett, megmutatta az Afrikából érkezett énekesnek, hogy miből van a kedvenc étele. Nyersen, ahogy a hentesnél árulják, kipakolta a pacalt egy tányérra és felszolgálta Pákónak, mert azért az elkészítésével esze ágában nem volt bíbelődni!

Mivel a didikirály imádja a főtt marhagyomrot, összeszedte minden erejét és sajátságos bátorságpróbát téve, belekóstolt a nyers pacalba. Az már más kérdés, hogy az est végeztével étteremben kötött ki, ahol végre rendes ételt adtak neki!

A didikirály szerint a hiba ott volt, hogy házigazdája félreértette azt, amit ő mondott a halas pacallal kapcsolatban, talán úgy értette, hogy a pacal az egy halféle. Mégis, bár tudja, hogy Oszkár cseppet sem szívleli, nem tart haragot, de azért nem adott túl sok pontot ellenlábasának. Furcsa módon az a dzsungellakó celeb, akit nagyon sokan szerettek, nem jelent meg a műsorban!

Rippel Feri ugyanis nem kapott felkérést a főzőverseny e heti műsorába, mivel egyszer már szerepelt korábban. Nem mintha nagyon szeretne ott lenni a többiekkel az asztal körül, hiszen jól tudja, hogy Delhusa azt sem tudja, hogy kell a tűzhelyet bekapcsolni, Oszkár pedig csak félig átsütött, véres húsdarabokat tekint időnként ételnek.

Forrás: bulvar.ma.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése