2009. január 13., kedd

Oszkár kedveskedik

Kinter Oszkárnál szigorú házirend van! Állandóan takarít, és ezért a Vacsoracsata mai házigazdájaként vendégeivel is levetette a cipőt. Sütő Enikő viszont nem szerette volna, ha megfázik...

Mivel Pákó korábban folyton pacalt emlegetett, Oszkár (aki senkit sem szeret és akit senki sem szeret) szerzett neki, amivel meg is kínálta a didikirályt. Megkérdezte tőle, hogy tudja-e, hogy mi ez? Mire Pákó azt felelte, hogy nem tudja. Végül nyersen kóstolta meg és ízlett neki. Korábban a pacalról azt hitte, hogy hal, halat meg ugyebár szokás nyersen is enni...

Oszkár az RTL Klub esti műsorában igazán változatos menüt állít össze, az előétel szusi, főételként pedig argentín bélszínt tálal. Amíg a pacallal könnyedén megbirkózik, a húst kiköpi Pákó, mondván: számára értelmezhetetlenek a sós és édes ízek egyszerre.

Sütő Enikőnek tofuval kedveskedik Oszkár, mert tudja, hogy nem eszik húst. Enikőnek azonban nem tetszik, amit a tányérjára kap. Az egykori modell nem csupán a tofut kritizálja, de társai csámcsogását is. Gjon azonnal magára veszi, és szabadkozni kezd, pedig Enikő Pákóra gondol.

Az est végén karaoke parti lesz, ahol Oszkár először énekel nyilvánosság előtt, Keleti Andreával még táncra is perdül. Hiába, a szőrös szív is borotválkozik időnként.


Forrás: stop.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése