2009. január 14., szerda

Pákó megsértődött, berúgott, majd eltaknyolt

Keleti Andreánál vendégeskednek a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának szereplői. Az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában igazi buli hangulat alakul ki, olyannyira, hogy Fekete Pákó a földön köt ki.

Keleti Andrea az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában bemutatja a gardrób szobáját is, ami tele van rengeteg fellépő ruhával. Ezek közül választ is néhányat, amiket vacsoravendégei között oszt majd ki az esti táncoktatáshoz. Andi még főzés közben is táncol, de énekel és dúdol is, meglepetésképpen pedig a dzsungelben viselt ruhájában fogadja a többieket.

Ehhez a hangulathoz hozzájárul persze az is, hogy a kandallóban sütik a krumplit. Bár Andi menüje nagyon jól sikerül, mégsem elégedett mindenki mindennel: Sütő Enikő a levest, míg Kinter Oszkár a főételt kritizálja, Pákó pedig a rizsfelfújthoz nem bír hozzányúlni. A Didikirály azonban ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: már az este elején megsértődik Enikőre, mivel nem akar vele helyet cserélni, így Pákó nem tud barátja, Gjoni mellé ülni.

Majd a vacsora után, mikor Andi beöltözteti és tánclépéseket tanít vendégeinek, Pákó - feltehetően az elfogyasztott bor hatása miatt - eltaknyol. Persze tudjuk, hogy neki egy korty alkohol is a totális berúgást jelenti. Andinál azonban a legnagyobb meglepetést a teraszra kipakolt, kajamaradékokkal teli lábosok okozzák. A táncművésznő ugyanis, hogy időben elkészüljön mindennel, mosogatás helyett oda pakolja ki a használt edényeket.

Forrás: stop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése