2009. január 30., péntek

Oszvald Marikánál mindenki vetkőzöttMedencés parti a Vacsoracsatában
Fergeteges medencés partivá alakult a hét utolsó Vacsoracsatája Oszvald Marika gödöllői otthonában.

A színes egyéniségű és mindig vidám operett énekesnő otthona maximálisan tükrözte az opera világát. Az adás elején megtekinthettük a falakat ékesítő, kézzel szőtt szőnyegeket, színházi fellépésein megörökített képeket és plakátokat.

A rövid lakásbemutatás után Marika sebtében kocsiba pattant, és meg sem állt a legközelebbi bevásárlóközpontig. Mint a hurrikán, végigszáguldott a végeláthatatlan sorok között, majd gyorsan hazaviharzott.

Az ételek elkészítéséhez a rutinos háziasszonyok magabiztosságával kezdett neki. A nagy izgalom miatt azonban vétett néhány hibát, bár a többi házigazdával ellentétben őt szerencsére nem érte komolyabb baleset.

Vacsoravendégeit a kertben fogadta, az üdvözlőitalt pedig egy csobogó pálinka-kútból töltötte a poharakba.
Az est hangulata az operett csillogó világában telt. A vendégek porcelántányérból, aranyozott evőeszközökkel ettek.

A főétel után Marika a közismert Hajmási Péteroperettet részletet énekelte el vetélytársainak, habár kicsit átírta a szöveget. A nagy sikerű előadás után pedig egy medencés partira invitálta őket. Sajnos Anett elfelejtett magával fürdőruhát vinni, de Marika kölcsönadott neki egyet így ő is lubickolhatott.

Miután jól kipancsolták magukat, visszamentek a házba, hogy elfogyasszák az utolsó fogást, és pontozzák vendéglátójukat. Anett 8, Gábor, Zoli, Pici pedig egyöntetűen 9-9 pontot adott Marikának, akinek összesen 35 pontja lett. Ez az eredmény a héten a második helyhez volt elegendő.


Menüje itt található

Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése