2009. január 13., kedd

Kinter Oszkár táncolt és énekelt!


A Cool Tv műsorvezetője mindent bevetett a jó pontszámokért de lehet, hogy énekelni azért mégsem kellett volna…

Oszkárnál szigorú házirend van, ami már a Vacsoracsata tavalyi részében is megmutatkozott. A Cool Tv műsorvezetője rendmániás, ezért a takarítást egy rituális szertartásként éli meg. Minden nap leportalanítja könyvespolcait, dohányzóasztalát, kiporszívózik és felmos.

Mivel a rend mindennél fontosabb a műsorvezetőnek, ezért csak azokat engedi be otthonába, aki betartja a lakás házirendjét, és megőrzi a lakás tisztaságát. Az utóbbi érdekében Oszkár mindenre képes, akár arra is, hogy vendégeit kellemetlen helyzetbe hozza, mint ahogy a vacsora előtt Enikővel tette, mert nem akarta levenni „piszkos” cipőjét. A két modell összetűzése az egész estére rányomta bélyegét, mert a vendégek a vacsora végéig frusztrálva érzeték magukat. Andi is egész végig kihúzott háttal és nyakkal ült az asztalnál, hogy megfeleljen a katonás Oszkár elvárásainak.

A csendes lakomázást azonban egy fergeteges karaoke parti követte, ahol a házigazda is megcsillogtatta ének-, majd tánctudását. Az interjú során Andrea elmondta, hogy látszódott Oszkáron, hogy ezek voltak élete első tánclépései, mert érezni lehetett mozdulatain a bizonytalanságot, viszont ami megmentette az estét, hogy Oszkár egy kicsit nyitott a többiek felé.

A pontozásnál Enikő és Gjon csak az ételek minőségét vette figyelembe, nem a vacsora hangulatát, így ők csak 5-5 pontot adtak házigazdájuknak. Pákó már nagylelkűbb volt tőle 6 pontot kapott Oszkár, Anditól azonban már 9-et.
Így összesen 25 pontja van a Cool Tv műsorvezetőjének.






Menüje itt található



Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése