2009. január 22., csütörtök

Pokrivtsák Mónika a vacsora mellé pozítv energiát is jutatott vendégeinek


Amit még nem láthattunk - Pokrivtsák Mónika megmutatta lakását a Vacsoracsatában
A népszerű műsorvezető a nyugalom szigetére vitte vacsorázni vendégeit a Vacsoracsatában…

Mónika otthonában eddig még soha nem járt kamera, a Vacsoracsata forgatásakor azonban kivételt tett. Legféltettebb ereklyéit is megmutatta, így megismerhettük a majom kinézetű, bárány kabaláját, amit tizennyolcadik születésnapjára kapott, és láthattuk különleges, angyalkás szobrát is, ami a nap 24 órájában vigyázz rá.

Mónika a feng shui szabályai szerint rendezte be otthonát, a vacsora során pedig újra kiderült, hogy a narancsos és barna színekben pompázó bútorok és falak nemcsak házigazdájukra, de az ide vendégként érkezőkre is pozitív hatással vannak.

Móni vacsoráján a vendégek úgy érezték, mintha a nyugalom szigetén lennének. A füstölő megnyugtató illata és a halk indiai zene egy teljesen más világba kalauzolta el őket.

A csütörtöki vacsora a különleges bioételeken kívül az önmegismerésről is szólt. Az előétel tálalása előtt egy jósnő beszélt a sztárok jövőjéről, a főfogás tálalása után pedig a házigazda tartott személyiségelemző órát.

Az este azonban itt korántsem ért véget, hisz csak ezután kerültek elő a stresszűző és nyugalmat hozó gyurmák. A vacsora végén Móni „mestere” is megjelent a társaságban, hogy pozitív energiát adjon át a celebeknek, emlékül pedig mindenkinek adott egy energetizáló karkötőt.

Úgy látszik, Móni estéje nagyon nagy hatással volt a vendégekre, mert egyhangúan 9 ponttal jutalmazták a házigazda vendégszeretetét és főzőtehetségét.
A népszerű műsorvezetőnek összesen 36 pontja van, így jelenleg ő áll az első helyen.







Menüje itt található


Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése