2009. január 9., péntek

Falusi Mariann "ízorgiája" nem hozott számára elsöprő sikert


Bár Falusi Mariann főétele még a vegetáriánus Győzőt is bűnbe vitte, pontjaival azonban nem tudta Somát felülmúlni…

Nincs olyan ember hazánkban, aki ne ismerné Falusi Mariannt. A sokak által szeretet Pa-Dö-Dö énekesnője méltán érdemelte ki az emberek szeretetét. Kicsik és nagyok egyaránt rajonganak dalaiért, így az sem meglepő, hogy Vacsoracsata versenyzői között is akad egy-két hódolója.

Gáspár Győző nemegyszer elárulta már, hogy mennyire szereti Mariann hangját, és azt a titok is megosztotta a nézőkkel, hogy régi álma megnézni az énekesnő otthonát. A Jancsi és Juliska mese mézeskalács házikójára hasonlító lakás végül nemcsak Győző, hanem a többi vendég képzeletét is felülmúlta.

Mariann nemcsak mesébe illő otthonával nyűgözte le vacsoracsatás versenytársait, hanem a konyhával tökéletes összhangban levő színes terítékével is.

Amellett, hogy a külsőségekre, az ízléses tálalásra is odafigyelt, menüje különleges ízvilágát is remekül állította össze. Előétele, az illatos bambuszrügy-leves még annak is ízlett, aki az előzetesen kiküldött menükártyát grimasszal fogadta. Soma szerint Mariann levese igazi „ízorgazmushoz” volt hasonlítható.

A főételként felszolgált marhahús azonban már megosztotta a vendégeket, és a vacsora végén desszertként szervírozott fekete rizspudinggal sem aratott osztatlan sikert.

Összességében azonban mindenki elégedetten állt fel az asztaltól, ami a pontokban is megmutatkozott.
Győzőtől 7, Sándortól 8, Dánieltől 9, Évától és Somától pedig 10-10 pontot kapott.
Így
Mariannak összesen 44 pontja van.





Menüje itt található



Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése