2009. január 30., péntek

Oszvald Marikánál medence parti



A primadonna elképesztő energiával főzött!

Vacsoracsata: Oszvald Marikánál mindenki ledobta a ruháját!

Oszvald Marika napja a Vacsoracsatában a lakás bemutatásával kezdődött, ahol kézzel szőtt szőnyegeit, színházi fellépésein megörökített képeit mutatta meg. A ház hatalmas kerttel rendelkezik, saját úszómedencével, amit a vendégek ki is próbáltak
A primadonna elképesztő energiával, lelkesedéssel fogott a vásárláshoz, és miközben előkészült a főzéshez többször dudorászott, megalapozva ezzel a saját és persze a nézők hangulatát.

Az egész este hangulatára a magyaros ételek illetve az operett világa nyomta rá a bélyegét. Már a welcome drink sem volt mindennapi, ugyanis Marika a falikútba pálinkát tett, ezzel kínálta az érkező vendégeket.

Úgy ették mint a gyerekek, egymás arcára kenve a csokit.

"Még a csapból is pálinka folyt."
Az előétel nagyon érdekes volt, hisz Marika a leves mellett velős csontot szolgált fel, amit a vendégek kenyérre kenve fogyasztottak el. Bereczki Zoli és a többiek sem voltak oda annyira a nehéz kajákért.

Az egész este alatt rengeteg étel volt, a főételt melegen tartó tálaló szettből szervírozta, ami nagyon látványos volt, a vendégek meg is jegyezték.

A főétel után operettet énekelt Marika vendégeinek, méghozzá a Hajmási Péter című nótát írta át a vendégek neveire. A dalt jelmezben énekelte, majd Csonka Pici egyszerűen ölbe kapta a színésznőt.

Ezután következett a medencés party. Sajnos Anett elfelejtett magával vinni fürdőruhát, de nem volt probléma, ugyanis Marika kölcsönadta egyik darabját és abban lubickolhatott Anett.

A medencében hihetetlen hangulat volt, mindenki dobált mindenkit, Marika szaltókat ugrott a vízbe. Miután jól kipancsolták magukat, meg is éheztek, visszamentek a házba, és úgy ahogy voltak, vizesen, fürdőruhában állva fogyasztották el a desszertet, ami palacsinta volt.

Pancsolás1



Pancsolás2






Forrás: bulvar.ma.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése