2009. január 10., szombat

Gáspár Győző második otthona - ahol még nem járt kamera


A Vacsoracsata hatodik adásából kiderül, mennyire jó házigazda a showman, és láthatjuk Győziék nógrádmegyeri házát is!

A Vacsoracsata szombati adásában teljesen új oldaláról ismerhettük meg Győzit. Az RTL Klub nézőinek megmutatta féltve őrzött otthonát, ahová egészen idáig még nem engedett be kamerát.

Tavaly már megcsillogtatta főzőtudományát a Vacsoracsata első szériájában, akkori vendégei 34 pontra értékelték házigazdájuk igyekezetét. A szombati vacsorával azonban jócskán felülmúlta a vendéglátóktól elvárt szintet!

Előételként disznótoros levest talált asztal- és egyben versenytársai elé, ami annyira jól olyan sikerült, hogy Soma nem is hitte el, valóban tényleg Győző készítette.

Az ezután terítékre került főétel - sőt, nem is egy, hanem több főétel – minden várakozást felülmúlt. A showman ugyanis pár perc alatt olyan fogást varázsolt vendégei elé, hogy azok szóhoz se jutottak az ámulattól.

Győző desszertje megkoronázta az estét, hisz a túrós finomság az előző két fogáshoz hasonlóan osztatlan sikert aratott a celebek körében.

Az este az utolsó fogás elfogyasztásával azonban korántsem ért véget, hisz Győző egy meglepetéssel készült vendégeinek. Megvárta, míg mindenki lenyeli az utolsó falat finomságát, majd lekísérte vendégeit az alsó szintre, ahol egy zenekar és Szabó Patrícia a Celeb vagyok, ments ki innen első szériájának csinos szereplője várta őket. Az estét tánccal és fergeteges jókedvvel zárták!

A pontozásnál Dániel kivételével mindenki megemlítette, hogy a hangulat és a házigazda igyekezete kifogástalan volt, csakúgy, mint a menü. A lantművész szerint azonban Győző vendéglátása a kivagyiságról szólt, így akarta éreztetni velük, hogy ő mennyivel jobb náluk, ezért csak 5 pontot adott vendéglátójának.
Soma, Éva, Mariann és Sándor azonban maximális pontszámmal jutalmazták Győző odaadását és szakácstudományát. Így összesen 45 pontja van.





Menüje itt található



Forrás: vacsoracsata.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése