2009. január 8., csütörtök

Somát már nem botránkoztatja meg BenkőRégen még ő is megbotránkozott a viselkedésén, mára azonban már elfogadta olyannak amilyen.

Soma nem rejti véka alá véleményét, felvállalja és nyíltan, őszintén az emberek szemébe mondja. Néhányszor már Dániellel is közölte mit gondol róla, de mára már elfogadta olyannak amilyen.

- Benki Dániel egy nárcisztikus ember, aki bárkit és bármit felhasznál, hogy róla legyen szó. Ha kell, akkor az orrod alá szellent, ha kell hazugságokat állít, ha kell oktat és ha kell játszik - mondta Soma.

Bár azt bevallotta, hogy mikor a Vacsoracsata első szériájában Benkőnél vendégeskedett, egy kicsit zavarta a kosz, de mivel már tudja, hogy mire számítson, ezért felszabadultabb lesz, mint egy évvel ezelőtt.

- A dzsungelben megtanultam tolerálni Dániel viselkedését és Győzőékkel ellentétben engem nem húzott fel azzal, amikor az asztalnál szellentett vagy azzal, ahogy viselkedett. Senki sem egyforma, mindenki más, és ezzel a szokásai is. Persze a szociális együttlétnek megvannak a hátárai és ezeket feszegeti a Dániel, de ezeket én képes vagyok elfogadni, viszont nem vágyom a társaságára.

Benkő behálózta Somát:

Forrás: vacsoracsata.tv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése