2009. január 28., szerda

Bereczki Zoltán biovacsorával várta vendégeit


A Szombat esti láz műsorvezetője a Vacsoracsatában addig udvarolt és kedveskedet vendégeinek, míg az élre nem került…

Bereczki Zoli imádja a hasát, főzni azonban nem szeret. Eddig nem volt szüksége arra, hogy fakanalat ragadjon, mert családjában rajta kívül mindenki szeret főzni. Épp ezért, mielőtt bevásárló-körútra indult kénytelen volt megismerkedni a konyhával - ahogy ő hívja: a kísérleti tereppel.

Annak ellenére, hogy Zolinak idegen a sütés-főzés művészete, a helyi közértekben meglepően rutinosan mozgott. A kezében levő listára csak néha pillantott rá, e nélkül is tudta mit szeretne venni.

Anettel és Picivel ellentétben Zoli nem hagyományos, magyaros menüsorral várta vendégeit, hanem egy biovacsorával. A nagy lakoma helyszínéül pedig kertre néző teraszukat választotta, hogy gyertyafényben fogyaszthassák el a nehéz munka árán készült vacsorát.

Pici hibájából tanulva elő-előétellel is készült, így elkerülte azt, hogy a vendégek hosszú perceken át várjanak. Gesztusát pedig meglepetések hada követte. Monogrammal látta el a desszertet, szerelmes duettel kedveskedett női vendégeinek és a vacsora végén még a Rómeo és Júlia musical egyik koreográfiáját is megtanította nekik.

Úgy tűnik, hogy ez a sok kedveskedés és az elő-előétel annyira imponált vendégeinek, hogy a pontozásnál sem voltak szűkmarkúak a jóllakott vendégek. Anett és Pici 7-7, Marika 9, a kötekedős Gábor pedig 10 pontot adott a házigazdának.
Így összesen 33 pontja van Zolinak, amivel jelenleg ő áll az élen.







Menü itt található



Forrás: vacsoracsata.tv

2 megjegyzés:

  1. Megkérném a kedves blogírót, hogy ossza meg velem annak az üzletnek az elérhetőségét( ha tudja), ahol Zoli az elő-előétel hozzávalóit vette. Rendkívül megtetszett. Valamint köszönöm, hogy felkerültem Zoli receptjei, magam is a biokonyhát részesítem előnyben...
    Köszönettel,
    Juju


    ui.: ha a bolt címe nyilvánosan nem írható le, mert reklámnak minősül, kérem küldje el emailcímemre.
    dzsady@freemail.hu

    VálaszTörlés
  2. csak tipp: azt mondták Budakalászon laknak, és úgy tűnt, hogy gyalog volt bevásárolni, így ott érdemes keresgélni

    VálaszTörlés