2009. január 29., csütörtök

Beszeda Gábor tarolt a Vacsoracsatában


Az egykori telefonos játékmesternek a mai adásban sikerült a lehetetlen: vacsoráját maximum pontszámmal jutalmazták a vendégek…

Beszeda Gábor az összes vendéglátónál kritizálta az ételeket. Házigazdáit a vendégeskedések alatt mindvégig bölcsebbnél bölcsebb tanácsokkal látta el azzal kapcsolatban, miként tudnák legközelebb finomabban elkészíteni az adott fogást. Vetélytársai eddig azt hihették, hogy Gábornak csak a szája nagy, de a csütörtöki adásban bebizonyította: nemcsak a telefonos játékokban, hanem a konyhapult előtt is profi.

Gábor egy legénylakásban lakik, de meglepő módon otthonában nem a férfiaktól megszokott káosz uralkodik. Lakását elnézve a műsorvezető jelmondata: rend a lelke mindennek.

Ahhoz, hogy vendégei egy ötcsillagos éttermi vacsorában részesülhessenek, egészen felforgatta otthonát és hogy igazán a kedvükben járjon, meglepetéssel is készült az asztaltársaknak: monogrammal ellátott papucsot ajándékozott nekik.

Az éhes celebeknek azonban egy próbatételen is át kellett esniük azért, hogy házigazdájuk asztalához ülhessenek: az ajtó és lépcső helyett egy létrán kellett feljutniuk az emeletre.

Az ex-műsorvezető mindenkit lenyűgözött főzőtudományával, így vacsorája osztatlan sikert aratott. A maximum 40 ponthoz pedig nemcsak a finom ízek, hanem a vacsora végén elszavalt versikéje is hozzájárulhatott!






Menüje itt található




Forrás: vacsoracsata.tv

1 megjegyzés:

  1. Legénylakás? Micsoda felkészült újságíró! Családapa, férj...ilyesmi!

    VálaszTörlés