2009. január 20., kedd

Dammak Jázmin beleadott apait-anyait a ma esti Vacsoracsatában


Dammak Jázmin behálózta vendégeit a Vacsoracsatában
Miss Universe Hungary lenge öltözetben, szexi mozdulatokkal táncolta körbe vetélytársait…

Az RTL Klub képernyőjén Jázmin már többször bizonyított. Tavasszal A Királynő választáson, ősszel a Szombat esti láz parkettjén, most pedig a Vacsoracsatában csillogtatta meg tehetségét.

A szépségkirálynők kapcsán sokan tévhitben élnek. Az emberek nagy része azt hiszi, hogy a szépséges hölgyek csak magvakon és levegőn élnek, és azt gondolják, hogy mivel kevés dolgot esznek meg, valószínűleg főzni sem nagyon tudnak. A keddi adásban azonban Jázmin cáfolta ezeket a hiedelmeket.

Miss Universe Hungary nemcsak az egzotikus ételek közértjében, az élelmiszer bolt végeláthatatlan sorai között, hanem még a konyhában is otthonosan mozgott. Az elspájzolt alapanyagok felkutatásával azonban már meggyűlt a baja, de Jázmin egy percig sem hagyta, hogy bármi is eltántorítsa céljától: vendégei lenyűgözése lebegett a szeme előtt egész délelőtt.

A vacsora előtt egy egyedi, „tizennyolcas karikás” produkcióval kedveskedett vendégeinek, amivel nemcsak a férfiakat, hanem hölgy vendégeit is elvarázsolta. Hastánctudása osztatlan sikert aratott, bár tudjuk, hogy ez a műsor nem a tánc-, hanem a főzőtudásról szól.

Ez sajnos a Miss Universe Hungary pontjain is meglátszott: hiába adott bele apait-anyait, és kalauzolta el vendégeit az afrikai és ázsiai konyha világába, és hiába vetkőzte le ruháit- gátlásait, Pécsi Ildikót nem tudta lekörözni. Móni és Ildikó 7-7, Attila és Béla 8-8 pontja csak a jelenlegi második hely megszerzéséhez volt elegendő.

Jázminnak összesen 30 pontja van.







Menüje itt található



Forrás: vacsoracsata.tv

1 megjegyzés:

  1. A mandulás torta receptje nem így volt az adásban, mert ott fehér csoki is volt és szilva nem volt, most melyik a jó?

    VálaszTörlés