2009. január 12., hétfő

Sütő Enikő volt a hét első szakácsa a Vacsoracsatában


Sütő Enikő modellkarrierje által vált híressé, az utóbbi években pedig leginkább életviteli és étkezési tanácsaival népszerűsítette magát. Tavaly már megcsillogtatta szakácstudását a Vacsoracsatában, akkor vendégeitől 27 pontot kapott. Tanulva tavalyi hibáiból, most nemcsak vegetáriánus ételeket tálalt celebtársai elé.
Előételként kivájt avokádóba töltött guacamola rákot szolgált fel vendégeinek, amit egy kis pármai sonkával bolondított meg. Pákó kivételével még a kelleténél válogatósabb Oszkár is megkóstolta, a fekete fenegyerek azonban nem volt hajlandó a szájába venni az ételt. Tettét azzal magyarázta: ő nem kecske, ezért nem eszik ilyeneket.

Enikő kétféleképpen készítette el főételét, hogy húsimádó vendégei kedvére is tegyen. Az osztatlan siker azonban most is elmaradt, hiába a sok igyekezet, mert a furcsa ízkombináció senkinek sem nyerte el a tetszését.

A desszert sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a vendégek hangulatán azonban ez semmit sem változtatott. Annak ellenére, hogy Enikőt nem avatták vendégei a konyhatündérek mesterévé, a jó házigazda címet hétfő este neki ítélték. Azt nem tudni, hogy a sok alkohol beszélt-e belőlük, de egy biztos: Pákó a rengeteg pezsgőtől mindenkiből kettőt látott az est végére. A pontozásra azonban úgy látszik, mindenki megszigorodott, mert Enikőnek Oszkár és Delhusa csak 3-3, Pákó 6, Andi pedig 8 pontot adott.

Így összesen 20 pontja van a modellnek.







Menüje itt található


Forrás: vacsoracsata.tv

1 megjegyzés: