2009. február 6., péntek

Az utolsó vacsorán jódli tanulás is jár a menühöz



Villanymotoros bicajjal ment vásárolni a színész!
Vacsoracsata: Forgács Gábor kajáját fintorgó fejjel piszkálták!

Forgács Gábor a régi családi házában tartotta az estéjét, ahogy fogalmazott az "utolsó vacsorát", hiszen a házat éppen akkor árulta, így biztosan ez volt az utolsó vendégség ott.

Gábor házias, vidékies jellegű ételeket készített. Szereti a hazai, meg az osztrák, bajor ízeket. A vásárláskor - ahová egy villanymotoros bicajjal ment - a hentesnél nem bírta megállni, hogy ne egyen meg egy jó kis sültkolbászt mustárral.

Az asztalra Gábor mindenkinek bekészített egy karikatúrakészítő ismerőse által számítógéppel készített karikatúrát a többiekről, ez volt az első meglepetés a vendégek számára.

Az utolsó vacsorára a társaság olyan jó hangulatba került, hogy azt is kitalálták, hogy Gábort megviccelik. Kihozza a főételt és ők csak piszkálgatják fintorgó fejjel a kaját és nem is esznek belőle.

Gábor gitározott és jódlizott


Gábor teljesen elhitte, megijedt, hogy ennyire nem sikerült a kajája. Végül nem bírták tovább és elmondták neki, hogy csak vicceltek. Ezután elkezdték jóízűen enni. Az már külön poén, hogy ezután valóban nem ízlett nekik igazán, nem volt puha és omlós szerintük a kétféle hús.

Az est meglepetése az volt, hogy Gábor elhívta Magyarország legismertebb női jódlistáját, Peller Anna énekesnőt egy duettet adtak elé: Gábor gitározott és jódlizott, Anna jódlizott.

Majd ezek után megtanították a vendégeket jódlizni. Gábor ezt a produkciót leginkább Lajcsinak szánta, mondván az előző napi bajor estből ez az egy kimaradt, és tudja, hogy Lajos nem tud jódlizni.


Forrás: bulvar.ma.hu

1 megjegyzés:

  1. Aranyos, csodálatos társaság lenne, ha Lagzis nem rontaná állandó fitymálással az esték hangulatát!
    Nem odavaló, egyébként talán egy társaságba sem!

    VálaszTörlés